Korting Efteling ANWB

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers vanuit binnen- en buitenland. Het park biedt een breed scala aan attracties en shows voor jong en oud. Een dagje Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je entreekaartje. Een van de meest populaire manieren om korting te krijgen op je Efteling-kaartje is via de ANWB.

Korting efteling anwb

ANWB-leden krijgen korting op Efteling-tickets

Als ANWB-lid kun je profiteren van verschillende voordelen, waaronder korting op Efteling-tickets. De korting die je krijgt als ANWB-lid kan oplopen tot wel 8 euro per ticket. Dit kan een aanzienlijk verschil maken, vooral als je met een groot gezin naar de Efteling gaat.

Om gebruik te maken van de korting moet je je Efteling-tickets bestellen via de ANWB-website. Je kunt de tickets online bestellen en betalen met iDeal. Na betaling ontvang je de tickets per e-mail. Het is belangrijk om te weten dat de korting alleen geldig is voor ANWB-leden. Als je geen ANWB-lid bent, kun je geen gebruik maken van de korting.

Andere manieren om korting te krijgen op Efteling-tickets

Naast de ANWB zijn er nog andere manieren om korting te krijgen op Efteling-tickets. Hieronder hebben we een aantal manieren op een rijtje gezet:

  • Online tickets bestellen: Als je je Efteling-tickets online bestelt, krijg je vaak korting. De korting kan oplopen tot wel 7 euro per ticket. Het is wel belangrijk om te weten dat de korting alleen geldig is als je de tickets minimaal 7 dagen van tevoren bestelt.
  • Combinatietickets: Als je van plan bent om meerdere attractieparken te bezoeken, kun je vaak profiteren van combinatietickets. Hierbij krijg je korting als je meerdere parken in één keer bezoekt. Zo kun je bijvoorbeeld een combinatieticket kopen voor de Efteling en het naastgelegen vakantiepark Bosrijk.
  • Veilingen: Op veilingwebsites zoals VakantieVeilingen en TicketVeiling kun je soms Efteling-tickets winnen voor een lage prijs. Het is wel belangrijk om te weten dat je bij veilingen vaak niet zelf de datum kunt kiezen waarop je het park bezoekt.
  • Abonnementen: Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement kun je onbeperkt naar het park en krijg je korting op eten, drinken en souvenirs.

Conclusie

Als je van plan bent om naar de Efteling te gaan, is het altijd slim om te kijken of je korting kunt krijgen op je entreekaartje. Als ANWB-lid kun je profiteren van een mooie korting op je tickets. Daarnaast zijn er nog andere manieren om korting te krijgen, zoals het bestellen van online tickets, het kopen van combinatietickets, het meedoen aan veilingen en het nemen van een abonnement. Door slim gebruik te maken van deze kortingsmogelijkheden kun je flink besparen op je dagje Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Salaris Efteling: Wat verdien je bij de Efteling?.

Plaats een reactie