Korting AH Efteling: Bespaar op je dagje uit!

Ben jij op zoek naar korting op een dagje uit naar de Efteling? Dan ben je bij Albert Heijn aan het juiste adres! Met de AH Eftelingactie kun je namelijk flink besparen op de entreekaarten voor het pretpark. In dit artikel lees je alles over de korting AH Efteling en hoe je hier gebruik van kunt maken.

Korting ah efteling

Wat is de korting AH Efteling?

De korting AH Efteling is een actie van Albert Heijn waarbij je kunt sparen voor korting op de entreekaarten voor de Efteling. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je één Eftelingzegel. Bij een volle spaarkaart van 4 zegels ontvang je €10,- korting op een Eftelingticket. Je kunt maximaal 5 spaarkaarten per transactie inleveren en de korting is geldig tot en met 31 januari 2022.

Hoe werkt de korting AH Efteling?

Om gebruik te maken van de korting AH Efteling dien je eerst te sparen voor de Eftelingzegels. Deze zegels ontvang je bij elke €10,- aan boodschappen bij Albert Heijn. Bij een volle spaarkaart van 4 zegels kun je deze inleveren voor €10,- korting op een Eftelingticket. Je kunt maximaal 5 spaarkaarten per transactie inleveren en de korting is geldig tot en met 31 januari 2022.

Let op: de korting AH Efteling is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen. Ook is de korting niet geldig op speciale evenementen en arrangementen in de Efteling.

Hoeveel kun je besparen met de korting AH Efteling?

Met de korting AH Efteling kun je flink besparen op de entreekaarten voor de Efteling. Bij een volle spaarkaart van 4 zegels ontvang je namelijk €10,- korting op een Eftelingticket. Dit betekent dat je per zegel €2,50 korting ontvangt. Hoe meer zegels je spaart, hoe meer korting je dus kunt ontvangen.

Stel dat je met je gezin van 4 personen naar de Efteling wilt gaan en je hebt 4 volle spaarkaarten van de korting AH Efteling gespaard. Dan ontvang je in totaal €40,- korting op de entreekaarten. Dit betekent dat je in plaats van €176,- slechts €136,- betaalt voor de entreekaarten. Een flinke besparing dus!

Hoe kun je de korting AH Efteling verzilveren?

Om de korting AH Efteling te verzilveren dien je eerst de Eftelingzegels te sparen bij Albert Heijn. Bij een volle spaarkaart van 4 zegels kun je deze inleveren voor €10,- korting op een Eftelingticket. Je kunt maximaal 5 spaarkaarten per transactie inleveren en de korting is geldig tot en met 31 januari 2022.

Je kunt de korting AH Efteling verzilveren door de Eftelingtickets te kopen via de website van Albert Heijn. Hier kun je de kortingscode invoeren die je ontvangt bij het inleveren van de spaarkaarten. De korting wordt dan automatisch verrekend met de totaalprijs van de entreekaarten.

Waar kun je de korting AH Efteling voor gebruiken?

Met de korting AH Efteling kun je korting ontvangen op de entreekaarten voor de Efteling. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen en is niet geldig op speciale evenementen en arrangementen in de Efteling.

Wanneer is de korting AH Efteling geldig?

De korting AH Efteling is geldig tot en met 31 januari 2022. Dit betekent dat je de Eftelingzegels kunt sparen tot en met 26 december 2021. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen en is niet geldig op speciale evenementen en arrangementen in de Efteling.

Conclusie

Met de korting AH Efteling kun je flink besparen op de entreekaarten voor de Efteling. Door te sparen voor de Eftelingzegels bij Albert Heijn kun je tot wel €10,- korting ontvangen op een Eftelingticket. Hoe meer zegels je spaart, hoe meer korting je dus kunt ontvangen. Let wel op dat de korting niet geldig is in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen en niet geldig is op speciale evenementen en arrangementen in de Efteling. Verzilver de korting AH Efteling eenvoudig via de website van Albert Heijn en geniet van een voordelig dagje uit in de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Blond Amsterdam Efteling: Een Magische Samenwerking.

Plaats een reactie