Knuffel Efteling: De leukste knuffels van het pretpark

De Efteling is een pretpark dat bekend staat om zijn sprookjesachtige attracties en magische sfeer. Naast de attracties en shows zijn er ook tal van souvenirs te koop, waaronder de populaire knuffel Efteling. Deze knuffels zijn geliefd bij jong en oud en zijn een perfect aandenken aan een dagje uit in het pretpark.

Knuffel efteling

De geschiedenis van de knuffel Efteling

De knuffel Efteling is al jarenlang een populaire souvenir in het pretpark. De eerste knuffels werden in de jaren ’80 verkocht en waren gebaseerd op de sprookjesfiguren uit het park, zoals Roodkapje en de Wolf en de Zeven Geitjes. In de loop der jaren zijn er steeds meer knuffels bijgekomen, waaronder de bekende mascotte Pardoes.

De knuffels zijn niet alleen populair bij bezoekers van het pretpark, maar ook bij verzamelaars. Er zijn zelfs speciale edities uitgebracht, zoals de jubileumknuffels ter ere van het 60-jarig bestaan van de Efteling.

De verschillende knuffels

Er zijn tal van verschillende knuffels verkrijgbaar in de Efteling. Hieronder een overzicht van de populairste knuffels:

  • Pardoes: de bekende mascotte van de Efteling is verkrijgbaar als knuffel in verschillende maten.
  • Roodkapje en de Wolf: deze knuffels zijn gebaseerd op het bekende sprookje en zijn verkrijgbaar als set.
  • Assepoester: deze knuffel is gebaseerd op het sprookje van Assepoester en is verkrijgbaar in een mooie blauwe jurk.
  • Langnek: deze knuffel is gebaseerd op de bekende attractie en is verkrijgbaar in verschillende maten.
  • Draak: deze knuffel is gebaseerd op de attractie Joris en de Draak en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De prijs van de knuffel Efteling

De prijs van de knuffel Efteling varieert per knuffel en per maat. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €10 en €30. De grotere knuffels zijn uiteraard duurder dan de kleinere knuffels. Daarnaast zijn er ook speciale edities verkrijgbaar die duurder zijn dan de reguliere knuffels.

Waar kun je de knuffel Efteling kopen?

De knuffel Efteling is verkrijgbaar in verschillende souvenirwinkels in het pretpark. Daarnaast zijn de knuffels ook te koop in de webshop van de Efteling. Hier kun je de knuffels eenvoudig bestellen en thuis laten bezorgen.

Conclusie

De knuffel Efteling is een geliefd souvenir onder bezoekers van het pretpark. De knuffels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen en zijn een perfect aandenken aan een dagje uit in de Efteling. Of je nu op zoek bent naar een knuffel van Pardoes of van je favoriete sprookjesfiguur, er is voor ieder wat wils. De prijzen van de knuffels variëren per knuffel en per maat, maar over het algemeen zijn de knuffels betaalbaar. Wil je een knuffel Efteling kopen? Dan kun je terecht in de souvenirwinkels in het pretpark of in de webshop van de Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling tickets prijs: alles wat je moet weten.

Plaats een reactie