Kannibaal Efteling: De Nieuwe Sensatie Attractie

De Efteling is een van de meest populaire pretparken in Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park staat bekend om zijn sprookjesachtige attracties en spannende achtbanen. In 2015 werd de nieuwste attractie geopend: de Kannibaal Efteling. Deze attractie is een van de meest sensationele attracties in het park en trekt veel aandacht van bezoekers.

Kannibaal efteling

Wat is de Kannibaal Efteling?

De Kannibaal Efteling is een achtbaan die gebouwd is in het Ruigrijk-gedeelte van het park. De achtbaan is ontworpen door de Nederlandse fabrikant Vekoma en heeft een hoogte van 33 meter. De achtbaan heeft een topsnelheid van 90 kilometer per uur en heeft een verticale drop van 37,5 meter. De rit duurt ongeveer 1 minuut en 45 seconden.

De Kannibaal Efteling is een unieke attractie omdat het een van de weinige achtbanen ter wereld is die een verticale drop heeft. Dit betekent dat de achtbaan recht naar beneden gaat, wat zorgt voor een enorme adrenalinekick bij de bezoekers.

Thema van de Kannibaal Efteling

De Kannibaal Efteling is gebaseerd op het verhaal van een kannibaal die op zoek is naar nieuwe slachtoffers om op te eten. Het thema van de attractie is dan ook erg duister en angstaanjagend. De achtbaan is gebouwd in een jungle-achtige omgeving en de wachtrij is versierd met schedels en andere enge decoraties.

De achtbaanrit begint met een lift naar de top van de 33 meter hoge toren. Hier begint de spanning al op te bouwen bij de bezoekers. Vervolgens gaat de achtbaan recht naar beneden, waarna de bezoekers door verschillende loopings en bochten gaan. Tijdens de rit worden de bezoekers geconfronteerd met verschillende special effects, zoals rook en vuur.

Veiligheid van de Kannibaal Efteling

De Kannibaal Efteling is een zeer veilige attractie. De achtbaan is uitvoerig getest en voldoet aan alle veiligheidseisen. De bezoekers worden tijdens de rit goed vastgezet met veiligheidsgordels en beugels. Ook worden de bezoekers voorafgaand aan de rit geïnstrueerd over de veiligheidsvoorschriften.

De Kannibaal Efteling is geschikt voor bezoekers vanaf 1,40 meter. Bezoekers die zwanger zijn, last hebben van rug- of nekklachten, hartproblemen hebben of epilepsie hebben, wordt afgeraden om de attractie te bezoeken.

Beoordeling van de Kannibaal Efteling

De Kannibaal Efteling is een van de meest sensationele attracties in het park en trekt veel aandacht van bezoekers. De attractie heeft dan ook veel positieve beoordelingen gekregen van bezoekers. Veel bezoekers vinden de achtbaanrit erg spannend en opwindend. Ook de special effects en het thema van de attractie worden erg gewaardeerd.

Er zijn echter ook bezoekers die de Kannibaal Efteling te eng vinden. Het thema van de attractie is erg duister en angstaanjagend, wat niet voor iedereen geschikt is. Ook de verticale drop kan voor sommige bezoekers te heftig zijn.

Conclusie

De Kannibaal Efteling is een van de meest sensationele attracties in het park en trekt veel aandacht van bezoekers. De achtbaanrit is erg spannend en opwindend en de special effects en het thema van de attractie worden erg gewaardeerd. De attractie is echter niet geschikt voor iedereen, omdat het thema erg duister en angstaanjagend is en de verticale drop te heftig kan zijn voor sommige bezoekers. Als je van spannende attracties houdt, is de Kannibaal Efteling zeker een aanrader!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Villa Pardoes Efteling: Een magische vakantie voor ernstig zieke kinderen en hun families.

Plaats een reactie