Kaartje Efteling met Korting

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers vanuit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende manieren om een kaartje Efteling met korting te bemachtigen. In dit artikel bespreken we de mogelijkheden.

Kaartje efteling met korting

1. Online tickets met korting

De makkelijkste manier om een kaartje Efteling met korting te kopen is via de website van de Efteling zelf. Hier zijn regelmatig acties te vinden waarbij je tickets met korting kunt kopen. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van een vroegboekkorting als je je tickets ruim van tevoren bestelt. Ook zijn er regelmatig kortingsacties in samenwerking met partners als Albert Heijn en Jumbo. Houd de website van de Efteling dus goed in de gaten om geen enkele actie te missen.

2. Korting via de ANWB

Ben je lid van de ANWB? Dan kun je profiteren van flinke korting op je Efteling-tickets. Zo krijg je als ANWB-lid maar liefst 5 euro korting per ticket. Bovendien kun je via de ANWB ook voordelige arrangementen boeken, waarbij je bijvoorbeeld een overnachting in een hotel in de buurt van de Efteling combineert met een dagje in het park.

3. Korting via andere organisaties

Niet alleen de ANWB biedt korting op Efteling-tickets. Ook andere organisaties hebben regelmatig acties waarbij je voordelig naar de Efteling kunt. Zo kun je bijvoorbeeld via de NS een combiticket kopen, waarmee je niet alleen met de trein naar de Efteling reist, maar ook entree tot het park krijgt. Ook kun je via verschillende websites kortingscodes vinden waarmee je korting krijgt op je tickets.

4. Korting voor groepen

Ben je van plan om met een groep naar de Efteling te gaan? Dan kun je profiteren van groepskorting. Vanaf 20 personen krijg je namelijk korting op je tickets. Bovendien kun je via de Efteling ook groepsarrangementen boeken, waarbij je bijvoorbeeld een lunch of diner in een van de restaurants van het park combineert met entree tot het park.

5. Korting voor abonnementhouders

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement heb je namelijk onbeperkt toegang tot het park en profiteer je bovendien van verschillende voordelen. Zo krijg je korting op overnachtingen in het Efteling Hotel en kun je gebruikmaken van speciale ingangen en parkeerplaatsen. Bovendien krijg je als abonnementhouder korting op eten en drinken in het park en kun je profiteren van exclusieve aanbiedingen en evenementen.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Er zijn verschillende manieren om een kaartje Efteling met korting te bemachtigen. Zo kun je profiteren van online acties, korting via de ANWB en andere organisaties, groepskorting en korting voor abonnementhouders. Houd de website van de Efteling en andere aanbieders dus goed in de gaten en bespaar op je dagje uit!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Streamers Efteling: De Magie van de Efteling in Huis.

Plaats een reactie