Kaarten Winter Efteling: Alles wat je moet weten

De Winter Efteling is een magische plek waar je kunt genieten van de winterse sfeer en de vele attracties en shows die speciaal voor deze periode zijn ontworpen. Als je van plan bent om de Winter Efteling te bezoeken, dan heb je natuurlijk kaarten nodig. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de kaarten voor de Winter Efteling.

Kaarten winter efteling

Wanneer is de Winter Efteling?

De Winter Efteling begint meestal in november en duurt tot en met januari. Tijdens deze periode is het park omgetoverd tot een winterwonderland met duizenden lichtjes, kerstbomen en sneeuw. Er zijn speciale attracties en shows die alleen tijdens de Winter Efteling te zien zijn, zoals de IJspaleis Show en de Raveleijn Show.

Waar kan ik kaarten kopen?

Je kunt kaarten voor de Winter Efteling kopen via de officiële website van de Efteling, maar ook bij verschillende verkooppunten zoals de ANWB en de Albert Heijn. Als je online kaarten koopt, dan kun je deze uitprinten of op je smartphone laten scannen bij de ingang van het park. Het is ook mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen, maar houd er rekening mee dat het dan druk kan zijn en dat je mogelijk langer moet wachten.

Wat zijn de prijzen?

De prijzen voor kaarten voor de Winter Efteling variëren afhankelijk van de dag waarop je het park wilt bezoeken. Op drukke dagen, zoals in het weekend en tijdens de kerstvakantie, zijn de kaarten duurder dan op rustige dagen. Een regulier kaartje voor een volwassene kost tussen de € 38,- en € 45,-. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen, kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen tussen de € 34,- en € 41,-.

Zijn er ook speciale kaarten?

Ja, er zijn verschillende speciale kaarten beschikbaar voor de Winter Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een avondkaart, waarmee je vanaf 18:00 uur het park kunt bezoeken. Deze kaartjes zijn goedkoper dan reguliere kaartjes en ideaal als je niet de hele dag wilt blijven. Daarnaast zijn er ook groepskortingen beschikbaar voor groepen vanaf 20 personen en kun je kiezen voor een abonnement waarmee je het hele jaar door onbeperkt toegang hebt tot de Efteling.

Waar moet ik rekening mee houden?

Als je kaarten hebt gekocht voor de Winter Efteling, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om op tijd te komen, zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de ingang. Daarnaast is het handig om warme kleding en schoenen te dragen, omdat het in de winter koud kan zijn in het park. Verder is het goed om te weten dat sommige attracties gesloten kunnen zijn vanwege het winterse weer.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een magische winterervaring, dan is de Winter Efteling zeker een aanrader. Met de juiste kaarten kun je genieten van alle attracties en shows die speciaal voor deze periode zijn ontworpen. Zorg ervoor dat je op tijd kaarten koopt en houd rekening met de prijzen en eventuele speciale kaarten. Met deze tips ben je goed voorbereid op een onvergetelijke dag in de Winter Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Hotels bij de Efteling.

Plaats een reactie