Kaarten Efteling Korting: Bespaar Geld op een Dagje Uit

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Het park biedt een breed scala aan attracties en shows voor jong en oud. Een dagje uit naar de Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om kaarten voor de Efteling met korting te kopen. In dit artikel bespreken we de verschillende opties om geld te besparen op je bezoek aan de Efteling.

Kaarten efteling korting

1. Koop je kaarten online

Als je je kaarten voor de Efteling online koopt, kun je vaak profiteren van korting. De Efteling biedt regelmatig online kortingen aan, vooral als je je kaarten van tevoren koopt. Zo kun je bijvoorbeeld tot 7 euro per kaartje besparen als je je kaarten minstens 4 dagen van tevoren koopt. Daarnaast zijn er ook regelmatig acties waarbij je bijvoorbeeld een gratis parkeerticket of een gratis ijsje krijgt bij je kaartje.

2. Maak gebruik van kortingscodes

Er zijn verschillende websites die kortingscodes aanbieden voor de Efteling. Met deze codes kun je vaak flinke kortingen krijgen op je kaarten. Zo kun je bijvoorbeeld 10% korting krijgen op je kaarten of een gratis upgrade naar een duurder ticket. Het is wel belangrijk om te controleren of de kortingscode nog geldig is en of er geen beperkingen zijn.

3. Profiteer van groepskorting

Als je met een groep van minstens 20 personen naar de Efteling gaat, kun je profiteren van groepskorting. Je krijgt dan een flinke korting op je kaarten en je kunt ook nog eens gebruik maken van speciale groepsarrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld een lunch of diner bijboeken of een speciale groepsactiviteit doen.

4. Maak gebruik van abonnementen

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement kun je onbeperkt naar de Efteling en profiteer je van verschillende voordelen, zoals korting op eten en drinken en gratis parkeren. Daarnaast krijg je ook korting op kaarten voor andere attractieparken en dierentuinen.

5. Bezoek de Efteling buiten het hoogseizoen

Als je de Efteling buiten het hoogseizoen bezoekt, kun je vaak profiteren van lagere prijzen. De Efteling hanteert verschillende tarieven voor verschillende periodes, dus het kan lonen om je bezoek te plannen buiten de drukke vakantieperiodes. Daarnaast zijn er ook regelmatig acties waarbij je korting krijgt op je kaarten als je buiten het hoogseizoen gaat.

6. Maak gebruik van combinatietickets

Als je van plan bent om meerdere attracties te bezoeken, kan het voordelig zijn om een combinatieticket te kopen. Zo kun je bijvoorbeeld een kaartje kopen voor de Efteling en het naastgelegen attractiepark de Beekse Bergen. Je krijgt dan korting op beide attracties en je kunt ook nog eens gebruik maken van speciale arrangementen.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om geld te besparen op je bezoek aan de Efteling. Door je kaarten online te kopen, gebruik te maken van kortingscodes, groepskorting of abonnementen, kun je flink besparen op de kosten. Daarnaast kan het lonen om je bezoek buiten het hoogseizoen te plannen of gebruik te maken van combinatietickets. Met deze tips kun je genieten van een dagje uit naar de Efteling zonder dat het je een fortuin kost.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Gastheer Efteling: De belangrijke rol van de gastheer in het creƫren van een magische ervaring.

Plaats een reactie