ING Rentepunten Efteling: Een Dagje Uit met Korting

Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit met het hele gezin? Dan is een bezoek aan de Efteling zeker een aanrader! En als ING-klant kun je nu profiteren van korting op je entreekaarten met behulp van je rentepunten. In dit artikel lees je alles over de ING Rentepunten Efteling actie en hoe je hier gebruik van kunt maken.

Ing rentepunten efteling

Wat zijn ING Rentepunten?

Voordat we ingaan op de Efteling actie, is het handig om te weten wat ING Rentepunten precies zijn. Als je een ING-rekening hebt, spaar je automatisch rentepunten. Dit zijn punten die je kunt inwisselen voor korting op verschillende producten en diensten. Denk hierbij aan korting op dagjes uit, cadeaubonnen en elektronica.

De ING Rentepunten Efteling actie

De ING Rentepunten Efteling actie is een speciale actie voor ING-klanten waarbij je korting kunt krijgen op je entreekaarten voor de Efteling. Normaal gesproken betaal je €45,- voor een volwassenenkaartje en €40,- voor een kinderkaartje. Met behulp van je rentepunten kun je deze prijs verlagen.

Hoeveel korting je precies krijgt, hangt af van het aantal rentepunten dat je inwisselt. Voor 2.000 rentepunten krijg je €10,- korting op je entreekaartje. Voor 4.000 rentepunten krijg je €20,- korting en voor 6.000 rentepunten krijg je €30,- korting. Dit betekent dat je met 6.000 rentepunten slechts €15,- betaalt voor een volwassenenkaartje en €10,- voor een kinderkaartje.

Hoe maak je gebruik van de ING Rentepunten Efteling actie?

Om gebruik te maken van de ING Rentepunten Efteling actie, moet je eerst inloggen op Mijn ING. Hier kun je vervolgens aangeven hoeveel rentepunten je wilt inwisselen voor korting op je entreekaarten. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een kortingscode die je kunt gebruiken bij het bestellen van je kaartjes op de website van de Efteling.

Het is belangrijk om te weten dat de kortingscode slechts één keer te gebruiken is en dat je deze niet kunt combineren met andere kortingsacties. Daarnaast is de kortingscode alleen geldig voor reguliere entreekaarten en niet voor speciale evenementen zoals de Winter Efteling.

Andere voordelen van ING Rentepunten

Naast de Efteling actie zijn er nog veel meer voordelen te behalen met ING Rentepunten. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen op een dagje uit naar de dierentuin, een bezoek aan een pretpark of een overnachting in een hotel. Daarnaast kun je rentepunten inwisselen voor cadeaubonnen van bekende winkels zoals Bol.com, HEMA en Zalando.

Als je veel rentepunten hebt gespaard, kun je deze ook inwisselen voor elektronica zoals een tablet, een smartwatch of een camera. Dit zijn producten die je normaal gesproken niet zo snel zou kopen, maar die wel heel leuk zijn om te hebben.

Conclusie

Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit met het hele gezin? Maak dan gebruik van de ING Rentepunten Efteling actie en profiteer van korting op je entreekaarten. Met behulp van je rentepunten kun je tot wel €30,- korting krijgen op je kaartjes. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen te behalen met ING Rentepunten, zoals korting op andere dagjes uit en cadeaubonnen van bekende winkels. Spaar dus snel rentepunten en profiteer van alle voordelen!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Air Miles Efteling: Bespaar op je Efteling-uitje met Air Miles.

Plaats een reactie