ING Punten Efteling: Een Dagje Uit met Korting

Ben jij op zoek naar een leuk dagje uit met het hele gezin? Dan is een bezoek aan de Efteling een absolute aanrader! En het goede nieuws is dat je met ING Punten korting kunt krijgen op je entreekaarten. In dit artikel lees je alles over de ING Punten Efteling actie en hoe je hiervan kunt profiteren.

Ing punten efteling

Wat zijn ING Punten?

ING Punten zijn spaarpunten die je kunt verdienen als je klant bent bij ING. Je spaart deze punten bijvoorbeeld door te pinnen, te internetbankieren of door gebruik te maken van de ING Mobiel Bankieren App. Met deze punten kun je vervolgens korting krijgen op diverse producten en diensten, waaronder dus ook op je entreekaarten voor de Efteling.

Hoe werkt de ING Punten Efteling actie?

Met de ING Punten Efteling actie kun je korting krijgen op je entreekaarten voor de Efteling. Voor 2000 ING Punten krijg je al €10,- korting op je ticket. Dit betekent dat je voor een ticket van €45,- slechts 4000 ING Punten hoeft in te leveren. Een mooie besparing dus!

Om gebruik te maken van de ING Punten Efteling actie moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moet je bijvoorbeeld klant zijn bij ING en moet je voldoende ING Punten hebben gespaard om de korting te kunnen krijgen. Daarnaast moet je de entreekaarten bestellen via de speciale actiepagina op de website van ING.

Hoe kun je ING Punten sparen?

Als klant van ING kun je op verschillende manieren ING Punten sparen. Hieronder hebben we de belangrijkste manieren voor je op een rijtje gezet:

  • Pinnen: bij elke pintransactie spaar je automatisch ING Punten.
  • Internetbankieren: als je regelmatig inlogt op je internetbankieren omgeving, spaar je ook ING Punten.
  • ING Mobiel Bankieren App: als je de ING Mobiel Bankieren App gebruikt, spaar je extra ING Punten.
  • Spaarrekening: als je een spaarrekening hebt bij ING, spaar je ook ING Punten.

Let op: de hoeveelheid ING Punten die je spaart, is afhankelijk van het product dat je gebruikt. Zo spaar je bijvoorbeeld meer punten als je een hoger bedrag pint of als je meer geld op je spaarrekening hebt staan.

Hoe kun je de ING Punten Efteling actie gebruiken?

Als je voldoende ING Punten hebt gespaard en je wilt gebruik maken van de ING Punten Efteling actie, dan kun je dit doen via de speciale actiepagina op de website van ING. Hier kun je aangeven hoeveel entreekaarten je wilt bestellen en hoeveel ING Punten je wilt inleveren voor korting.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail. Hierin staat ook hoe je de entreekaarten kunt downloaden en uitprinten. Let op: de entreekaarten zijn alleen geldig op de datum die je hebt gekozen bij het bestellen van de kaarten.

Conclusie

Met de ING Punten Efteling actie kun je voordelig genieten van een dagje uit met het hele gezin. Door je gespaarde ING Punten in te leveren, krijg je korting op je entreekaarten voor de Efteling. Zo bespaar je al snel tientallen euro’s op je dagje uit. Wil jij ook profiteren van deze actie? Zorg dan dat je voldoende ING Punten hebt gespaard en bestel je entreekaarten via de speciale actiepagina op de website van ING.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Fabula Efteling: Een Nieuwe Beleving in de Wereld van de Efteling.

Plaats een reactie