Ik ga golfen in de Efteling

De Efteling is een van de bekendste pretparken van Nederland. Het park heeft vele attracties en shows, maar wist je dat je er ook kunt golfen? Het is een leuke en ontspannende activiteit voor jong en oud. In dit artikel vertel ik je alles over het golfen in de Efteling.

Ikgagolfen efteling

Wat is ikgagolfen Efteling?

Ik ga golfen Efteling is een activiteit die je kunt doen in het park. Het is een 18-holes minigolfbaan die zich bevindt in het Ruigrijk-gedeelte van het park. De baan is geopend vanaf 11:00 uur en sluit om 18:00 uur. Het is een leuke activiteit om te doen als je even wilt ontspannen tussen de attracties door.

Wat kost het?

De kosten voor het golfen in de Efteling zijn € 5,00 per persoon. Dit is exclusief de entree voor het park. Als je al een entreekaartje hebt, kun je dus voor een klein bedrag extra genieten van deze activiteit. Het is ook mogelijk om een combiticket te kopen voor € 38,50. Hiermee heb je toegang tot het park en kun je ook golfen.

Hoe werkt het?

Als je wilt golfen in de Efteling, kun je bij de ingang van de minigolfbaan een golfclub en een golfbal ophalen. Vervolgens kun je beginnen met het spelen van de 18 holes. De baan is opgedeeld in verschillende thema’s, zoals de Python, de Vliegende Hollander en de Baron 1898. Elke hole heeft zijn eigen uitdagingen en obstakels. Het is een leuke manier om de attracties van de Efteling op een andere manier te beleven.

Is het geschikt voor kinderen?

Ja, het golfen in de Efteling is geschikt voor kinderen. De baan is niet te moeilijk en er zijn geen gevaarlijke obstakels. Kinderen kunnen dus veilig en op hun eigen tempo spelen. Het is ook een leuke manier om kinderen kennis te laten maken met de sport golf.

Wat zijn de openingstijden?

De minigolfbaan is geopend vanaf 11:00 uur en sluit om 18:00 uur. Het is dus mogelijk om de hele dag door te golfen. Het is wel verstandig om op tijd te komen, zodat je genoeg tijd hebt om alle holes te spelen.

Wat zijn de regels?

Net als bij elke andere sport, zijn er ook bij het golfen in de Efteling regels waar je je aan moet houden. Zo mag je bijvoorbeeld niet rennen op de baan en moet je wachten tot de groep voor je klaar is met spelen voordat je begint. Ook mag je de bal niet met je handen aanraken, tenzij dit nodig is om de bal uit een obstakel te halen. Het is belangrijk om deze regels te respecteren, zodat iedereen veilig en plezierig kan golfen.

Conclusie

Het golfen in de Efteling is een leuke en ontspannende activiteit voor jong en oud. Het is een leuke manier om de attracties van de Efteling op een andere manier te beleven. De kosten zijn laag en het is geschikt voor kinderen. Als je een dagje naar de Efteling gaat, is het zeker de moeite waard om ook even te gaan golfen. Het is een leuke afwisseling tussen de attracties door.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Zwanen Efteling: Een Betoverende Beleving.

Plaats een reactie