Huisje bij de Efteling: Een magisch verblijf in het sprookjesbos

De Efteling is een van de meest populaire attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park staat bekend om zijn sprookjesachtige sfeer en magische attracties. Maar wist je dat je ook kunt overnachten in een huisje bij de Efteling? In dit artikel lees je alles over deze bijzondere accommodatie en wat je kunt verwachten tijdens je verblijf.

Huisje bij de efteling

Wat is een huisje bij de Efteling?

Een huisje bij de Efteling is een vakantiehuisje dat zich bevindt op het vakantiepark Efteling Bosrijk. Dit park ligt op loopafstand van de Efteling en is volledig in de stijl van het sprookjesbos gebouwd. Het park bestaat uit verschillende accommodaties, waaronder vakantiehuizen, appartementen en hotelkamers. De huisjes bij de Efteling zijn geschikt voor maximaal zes personen en zijn van alle gemakken voorzien.

Wat zijn de voordelen van een huisje bij de Efteling?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan een verblijf in een huisje bij de Efteling. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Je verblijft op loopafstand van de Efteling, waardoor je gemakkelijk het park kunt bezoeken.
 • Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten op het vakantiepark, zoals het zwembad, de speeltuin en de restaurants.
 • Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten huisjes, waardoor er altijd een accommodatie is die bij jouw wensen past.
 • Je kunt genieten van de sprookjesachtige sfeer van het vakantiepark, waardoor je je helemaal in een andere wereld waant.
 • Je hebt de mogelijkheid om meerdere dagen achter elkaar de Efteling te bezoeken, waardoor je alle attracties rustig kunt bekijken.

Wat zijn de verschillende soorten huisjes bij de Efteling?

Er zijn verschillende soorten huisjes bij de Efteling waar je uit kunt kiezen. Hieronder hebben we de belangrijkste soorten voor je op een rijtje gezet:

Bosrijk Appartement

Het Bosrijk Appartement is geschikt voor maximaal vier personen en beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en één slaapkamer. Het appartement is van alle gemakken voorzien en heeft een balkon of terras.

Bosrijk Lodge

De Bosrijk Lodge is geschikt voor maximaal zes personen en beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. De lodge is van alle gemakken voorzien en heeft een terras met tuinmeubilair.

Bosrijk Huisje

Het Bosrijk Huisje is geschikt voor maximaal zes personen en beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Het huisje is van alle gemakken voorzien en heeft een terras met tuinmeubilair.

Bosrijk Waterwoning

De Bosrijk Waterwoning is geschikt voor maximaal zes personen en beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. De waterwoning is van alle gemakken voorzien en heeft een terras aan het water.

Wat kun je doen tijdens je verblijf in een huisje bij de Efteling?

Tijdens je verblijf in een huisje bij de Efteling hoef je je geen moment te vervelen. Hieronder hebben we een aantal activiteiten voor je op een rijtje gezet die je kunt doen tijdens je verblijf:

 • Bezoek de Efteling en geniet van alle attracties en shows.
 • Maak een wandeling door het sprookjesbos en bewonder alle bekende sprookjesfiguren.
 • Neem een duik in het zwembad op het vakantiepark.
 • Speel een potje midgetgolf op het vakantiepark.
 • Geniet van een heerlijk diner in een van de restaurants op het vakantiepark.
 • Maak een fietstocht door de prachtige omgeving van de Efteling.

Wat zijn de kosten van een huisje bij de Efteling?

De kosten van een huisje bij de Efteling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type huisje, de periode waarin je wilt verblijven en het aantal personen waarmee je komt. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €200,- en €500,- per nacht. Het is aan te raden om tijdig te boeken, zodat je zeker bent van een plekje in een van de huisjes bij de Efteling.

Conclusie

Een verblijf in een huisje bij de Efteling is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten. Je kunt genieten van de sprookjesachtige sfeer van het vakantiepark en op loopafstand van de Efteling verblijven. Daarnaast zijn er verschillende soorten huisjes waar je uit kunt kiezen en kun je genieten van alle faciliteiten op het vakantiepark. Tijdens je verblijf hoef je je geen moment te vervelen en kun je genieten van alle activiteiten die de Efteling en het vakantiepark te bieden hebben. Kortom, een verblijf in een huisje bij de Efteling is een echte aanrader voor jong en oud!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling abonnement geldig: alles wat je moet weten.

Plaats een reactie