Hotels nabij Efteling

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park is gelegen in Kaatsheuvel, Noord-Brabant en biedt een scala aan attracties en shows voor jong en oud. Voor wie een dagje Efteling niet genoeg is, zijn er tal van hotels in de buurt waar je kunt overnachten. In dit artikel bespreken we de beste hotels nabij Efteling.

Hotels nabij efteling

1. Efteling Hotel

Het Efteling Hotel is het officiële hotel van het attractiepark en ligt op slechts enkele minuten lopen van de ingang. Het hotel heeft 122 kamers, variërend van standaardkamers tot themakamers in het sprookjesthema. Het hotel beschikt ook over een restaurant, bar en een binnenzwembad. Gasten van het Efteling Hotel hebben ook toegang tot het park buiten de reguliere openingstijden.

2. Hotel de Kroon

Hotel de Kroon is gelegen in het centrum van Kaatsheuvel, op slechts 5 minuten rijden van de Efteling. Het hotel heeft 21 kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. Het hotel beschikt ook over een restaurant en een bar. Gasten kunnen gratis parkeren bij het hotel.

3. GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is gelegen op slechts 7 minuten rijden van de Efteling. Het hotel heeft 69 kamers, variërend van standaardkamers tot familiekamers voor maximaal 6 personen. Het hotel beschikt ook over een restaurant, bar en een binnenzwembad. Gasten kunnen gratis parkeren bij het hotel.

4. NH Waalwijk

NH Waalwijk is gelegen op 10 minuten rijden van de Efteling. Het hotel heeft 120 kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. Het hotel beschikt ook over een restaurant, bar en een fitnessruimte. Gasten kunnen gratis parkeren bij het hotel.

5. Hotel de Joremeinshoeve

Hotel de Joremeinshoeve is gelegen op 15 minuten rijden van de Efteling. Het hotel heeft 21 kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. Het hotel beschikt ook over een restaurant en een bar. Gasten kunnen gratis parkeren bij het hotel.

6. Hotel Waalwijk

Hotel Waalwijk is gelegen op 10 minuten rijden van de Efteling. Het hotel heeft 62 kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. Het hotel beschikt ook over een restaurant en een bar. Gasten kunnen gratis parkeren bij het hotel.

7. Hotel de Leijhof

Hotel de Leijhof is gelegen op 15 minuten rijden van de Efteling. Het hotel heeft 68 kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. Het hotel beschikt ook over een restaurant en een bar. Gasten kunnen gratis parkeren bij het hotel.

8. Hotel de Villa

Hotel de Villa is gelegen op 15 minuten rijden van de Efteling. Het hotel heeft 16 kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. Het hotel beschikt ook over een restaurant en een bar. Gasten kunnen gratis parkeren bij het hotel.

Conclusie

Er zijn tal van hotels nabij Efteling waar je kunt overnachten. Of je nu op zoek bent naar een hotel op loopafstand van het park of liever iets verder weg verblijft, er is voor ieder wat wils. Het Efteling Hotel is natuurlijk de meest voor de hand liggende keuze, maar ook de andere hotels in deze lijst bieden comfortabele kamers en goede faciliteiten. Kies het hotel dat het beste bij jouw wensen en budget past en geniet van een heerlijk verblijf nabij de Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over De Vliegende Hollander Efteling: Een spannende attractie voor jong en oud.

Plaats een reactie