Hotels in de buurt Efteling

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park is gelegen in Kaatsheuvel, Noord-Brabant en is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Voor bezoekers die van ver komen of een meerdaags verblijf willen plannen, zijn er verschillende hotels in de buurt van de Efteling beschikbaar. In dit artikel zullen we enkele van de beste opties bespreken.

Hotels in de buurt efteling

1. Efteling Hotel

Het Efteling Hotel is het officiƫle hotel van het attractiepark en ligt op slechts enkele minuten lopen van de ingang. Het hotel heeft een sprookjesachtige uitstraling en biedt verschillende kamertypes, waaronder themakamers voor kinderen. Gasten kunnen genieten van het ontbijtbuffet en dineren in een van de restaurants van het hotel. Het Efteling Hotel heeft ook een binnenzwembad en een speeltuin voor kinderen.

2. Hotel de Kroon

Hotel de Kroon is gelegen in het centrum van Kaatsheuvel, op ongeveer 2 kilometer afstand van de Efteling. Het hotel heeft comfortabele kamers met gratis wifi en een eigen badkamer. Gasten kunnen genieten van het ontbijtbuffet en dineren in het restaurant van het hotel. Hotel de Kroon heeft ook een bar en een terras waar gasten kunnen ontspannen na een dag in het attractiepark.

3. GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is gelegen op ongeveer 3 kilometer afstand van de Efteling en biedt moderne kamers met gratis wifi en een eigen badkamer. Het hotel heeft een ontbijtruimte waar gasten kunnen genieten van het ontbijtbuffet en er is een bar waar drankjes en snacks verkrijgbaar zijn. Gasten kunnen ook gebruik maken van de fietsverhuur van het hotel om de omgeving te verkennen.

4. NH Waalwijk

NH Waalwijk is gelegen op ongeveer 5 kilometer afstand van de Efteling en biedt comfortabele kamers met gratis wifi en een eigen badkamer. Het hotel heeft een restaurant waar gasten kunnen dineren en er is een bar waar drankjes verkrijgbaar zijn. NH Waalwijk heeft ook een fitnessruimte en een sauna waar gasten kunnen ontspannen na een dag in het attractiepark.

5. Hotel de Joremeinshoeve

Hotel de Joremeinshoeve is gelegen op ongeveer 6 kilometer afstand van de Efteling en biedt comfortabele kamers met gratis wifi en een eigen badkamer. Het hotel heeft een restaurant waar gasten kunnen dineren en er is een bar waar drankjes verkrijgbaar zijn. Hotel de Joremeinshoeve heeft ook een terras waar gasten kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht op het platteland.

Conclusie

Er zijn verschillende hotels in de buurt van de Efteling beschikbaar voor bezoekers die een meerdaags verblijf willen plannen. Het Efteling Hotel is de beste optie voor gasten die op zoek zijn naar een sprookjesachtige ervaring en op loopafstand van het attractiepark willen verblijven. Hotel de Kroon en GuestHouse Hotel Kaatsheuvel zijn goede opties voor gasten die in het centrum van Kaatsheuvel willen verblijven. NH Waalwijk en Hotel de Joremeinshoeve zijn goede opties voor gasten die op zoek zijn naar een rustige omgeving en bereid zijn om iets verder van het attractiepark te verblijven.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Openingstijden Efteling Oktober.

Plaats een reactie