Hotel in de buurt van Efteling

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park is gelegen in Kaatsheuvel, Noord-Brabant en biedt een scala aan attracties en shows voor jong en oud. Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het handig om te weten welke hotels er in de buurt zijn. In dit artikel bespreken we de beste hotels in de buurt van de Efteling.

Hotel in de buurt van efteling

1. Efteling Hotel

Het Efteling Hotel is het officiële hotel van de Efteling en ligt op slechts 5 minuten lopen van het park. Het hotel heeft 122 kamers, variërend van standaardkamers tot themakamers, zoals de Doornroosje Suite en de Roodkapje Suite. Het hotel heeft ook een restaurant, bar en een binnenzwembad. Gasten van het Efteling Hotel hebben ook toegang tot het park buiten de reguliere openingstijden.

2. Hotel de Kroon

Hotel de Kroon is gelegen in het centrum van Kaatsheuvel, op slechts 10 minuten lopen van de Efteling. Het hotel heeft 21 kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. Het hotel heeft ook een restaurant en een bar. Gasten van Hotel de Kroon kunnen gratis parkeren op het terrein.

3. GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is gelegen op slechts 5 minuten rijden van de Efteling. Het hotel heeft 69 kamers, variërend van standaardkamers tot familiekamers. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. Het hotel heeft ook een restaurant, bar en een binnenzwembad. Gasten van GuestHouse Hotel Kaatsheuvel kunnen gratis parkeren op het terrein.

4. NH Waalwijk

NH Waalwijk is gelegen op 10 minuten rijden van de Efteling. Het hotel heeft 120 kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. Het hotel heeft ook een restaurant, bar en een fitnessruimte. Gasten van NH Waalwijk kunnen gratis parkeren op het terrein.

5. Hotel de Joremeinshoeve

Hotel de Joremeinshoeve is gelegen op 15 minuten rijden van de Efteling. Het hotel heeft 21 kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. Het hotel heeft ook een restaurant en een bar. Gasten van Hotel de Joremeinshoeve kunnen gratis parkeren op het terrein.

6. Hotel Waalwijk

Hotel Waalwijk is gelegen op 10 minuten rijden van de Efteling. Het hotel heeft 62 kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. Het hotel heeft ook een restaurant en een bar. Gasten van Hotel Waalwijk kunnen gratis parkeren op het terrein.

7. Hotel de Leijhof

Hotel de Leijhof is gelegen op 15 minuten rijden van de Efteling. Het hotel heeft 68 kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. Het hotel heeft ook een restaurant en een bar. Gasten van Hotel de Leijhof kunnen gratis parkeren op het terrein.

8. Hotel de Villa

Hotel de Villa is gelegen op 15 minuten rijden van de Efteling. Het hotel heeft 16 kamers, allemaal voorzien van een eigen badkamer en gratis wifi. Het hotel heeft ook een restaurant en een bar. Gasten van Hotel de Villa kunnen gratis parkeren op het terrein.

Conclusie

Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, zijn er genoeg hotels in de buurt om uit te kiezen. Het Efteling Hotel is de beste optie als je op zoek bent naar een hotel op loopafstand van het park. Als je liever in het centrum van Kaatsheuvel verblijft, is Hotel de Kroon een goede keuze. GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is een goede optie als je op zoek bent naar een hotel met een binnenzwembad. NH Waalwijk is een goede keuze als je op zoek bent naar een hotel met een fitnessruimte. Hotel de Joremeinshoeve, Hotel Waalwijk, Hotel de Leijhof en Hotel de Villa zijn allemaal goede opties als je op zoek bent naar een hotel op korte rijafstand van de Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Rolstoel: Geniet van de Efteling zonder beperkingen.

Plaats een reactie