Hoeveel kosten Efteling kaartjes?

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers vanuit binnen- en buitenland. Maar hoeveel kosten Efteling kaartjes eigenlijk? In dit artikel zetten we alle prijzen voor je op een rijtje.

Hoeveel kosten efteling kaartjes

Entreeprijzen Efteling

De entreeprijzen voor de Efteling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dag van de week, het seizoen en de leeftijd van de bezoeker. Hieronder vind je een overzicht van de reguliere entreeprijzen voor 2021:

 • Kinderen t/m 3 jaar: gratis
 • Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 38,-
 • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 45,-

Let op: deze prijzen gelden alleen als je je tickets online koopt. Als je aan de kassa van het park je kaartjes koopt, betaal je € 2,- extra per kaartje.

Korting op Efteling kaartjes

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op Efteling kaartjes. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje:

 • Online korting: als je je kaartjes online koopt, krijg je € 2,- korting per kaartje. Dit geldt voor alle leeftijden.
 • Abonnement: als je een abonnement hebt op de Efteling, krijg je korting op de entreeprijs. De hoogte van de korting hangt af van het type abonnement dat je hebt.
 • Combinatietickets: als je meerdere attractieparken wilt bezoeken, kun je vaak een combinatieticket kopen. Hiermee krijg je korting op de entreeprijs van de verschillende parken.
 • Veilingen: op websites als VakantieVeilingen en TicketVeiling kun je bieden op Efteling kaartjes. Als je het hoogste bod hebt, kun je de kaartjes voor een lagere prijs kopen.
 • Acties: regelmatig zijn er acties waarmee je korting kunt krijgen op Efteling kaartjes. Houd hiervoor de website van de Efteling en andere aanbieders in de gaten.

Extra’s bij Efteling kaartjes

Naast de reguliere entreeprijzen zijn er ook verschillende extra’s die je kunt boeken bij je Efteling kaartjes. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden:

 • Parkeren: als je met de auto naar de Efteling komt, kun je een parkeerticket kopen. Dit kost € 12,50 per dag.
 • Fastpass: met een Fastpass kun je sneller door de rijen bij de attracties. Dit kost € 3,- per persoon per attractie.
 • Overnachten: als je wilt overnachten in de Efteling, kun je een hotelkamer of vakantiehuisje boeken. De prijzen hiervoor variëren van € 99,- tot € 499,- per nacht.
 • Arrangementen: er zijn verschillende arrangementen te boeken, waarbij je bijvoorbeeld een diner, ontbijt of lunch krijgt in combinatie met je Efteling kaartjes.

Conclusie

De entreeprijzen voor de Efteling variëren van € 38,- tot € 45,- per persoon, afhankelijk van de leeftijd en de manier van boeken. Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op Efteling kaartjes, zoals online korting, een abonnement of een combinatieticket. Daarnaast zijn er verschillende extra’s te boeken, zoals parkeren, een Fastpass of een overnachting. Door goed te kijken naar de mogelijkheden kun je flink besparen op je bezoek aan de Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling kaarten korting: bespaar op je dagje uit.

Plaats een reactie