Hoe duur zijn Efteling kaartjes?

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers vanuit binnen- en buitenland. Maar hoeveel kost een dagje Efteling eigenlijk? In dit artikel gaan we dieper in op de prijzen van Efteling kaartjes en geven we tips om te besparen op je bezoek.

Hoe duur zijn efteling kaartjes

Prijzen Efteling kaartjes

De prijzen van Efteling kaartjes variëren afhankelijk van de dag waarop je het park bezoekt en de leeftijd van de bezoeker. Over het algemeen geldt dat hoe ouder de bezoeker, hoe duurder het kaartje. Ook in het hoogseizoen zijn de kaartjes duurder dan in het laagseizoen.

De prijzen van Efteling kaartjes voor het seizoen 2021 zijn als volgt:

  • Kinderen t/m 3 jaar: gratis
  • Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 38,-
  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: € 45,-

Daarnaast zijn er ook speciale tarieven voor groepen, mindervaliden en abonnementhouders. Zo krijgen abonnementhouders korting op de reguliere toegangsprijs en zijn er speciale tarieven voor scholen en verenigingen.

Besparen op Efteling kaartjes

Hoewel de Efteling een geweldige ervaring biedt, kan een dagje uit naar het park behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er manieren om te besparen op de toegangsprijs. Hieronder vind je een aantal tips:

  • Koop je kaartjes online: Door je kaartjes online te kopen, bespaar je niet alleen tijd bij de kassa, maar ook geld. Online kaartjes zijn vaak goedkoper dan kaartjes die je aan de kassa koopt.
  • Bezoek het park buiten het hoogseizoen: In het laagseizoen zijn de kaartjes goedkoper dan in het hoogseizoen. Bovendien is het in het laagseizoen vaak rustiger in het park, waardoor je meer attracties kunt doen in minder tijd.
  • Kijk naar speciale acties: De Efteling heeft regelmatig speciale acties, zoals kortingsacties via supermarkten of spaarprogramma’s. Houd deze acties in de gaten om te besparen op je kaartjes.
  • Maak gebruik van kortingscodes: Op het internet zijn vaak kortingscodes te vinden voor Efteling kaartjes. Zoek bijvoorbeeld op kortingscode Efteling of kijk op kortingscode.nl voor actuele kortingscodes.
  • Boek een arrangement: Als je een overnachting boekt in een van de Efteling hotels of vakantieparken, krijg je vaak korting op de toegangsprijs. Bovendien kun je dan meestal ook gebruik maken van extra faciliteiten, zoals een ontbijtbuffet of een zwembad.

Conclusie

De Efteling is een geweldig park om te bezoeken, maar de toegangsprijzen kunnen behoorlijk hoog zijn. Gelukkig zijn er manieren om te besparen op de toegangsprijs, zoals het kopen van kaartjes online, het bezoeken van het park buiten het hoogseizoen en het gebruik maken van kortingscodes. Door slim te plannen en te zoeken naar de beste deals, kun je een geweldige dag beleven in de Efteling zonder de hoofdprijs te betalen.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Musical Audities 2021: Een Kans om te Schitteren in de Magische Wereld van de Efteling.

Plaats een reactie