Goedkopere tickets Efteling: bespaar op je dagje uit

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers naar Kaatsheuvel om te genieten van de sprookjesachtige attracties en shows. Helaas kan een dagje Efteling behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om goedkopere tickets voor de Efteling te bemachtigen. In dit artikel geven we je een aantal handige tips om te besparen op je dagje uit.

Goedkopere tickets efteling

1. Koop je tickets online

Als je je tickets online koopt, krijg je vaak korting op de reguliere prijs. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, wat je weer tijd bespaart. Op de website van de Efteling kun je verschillende soorten tickets kopen, zoals dagtickets, abonnementen en arrangementen. Als je van tevoren weet wanneer je naar de Efteling wilt gaan, is het dus zeker de moeite waard om je tickets online te bestellen.

2. Maak gebruik van kortingsacties

Er zijn regelmatig kortingsacties waarmee je goedkoper naar de Efteling kunt. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor korting bij supermarkten als Albert Heijn en Jumbo, of kun je via websites als ActieVanDeDag en Groupon goedkope tickets scoren. Ook kun je soms via je werkgever of een vereniging korting krijgen op Efteling-tickets. Houd dus goed de verschillende acties in de gaten en profiteer van de korting!

3. Ga buiten het hoogseizoen

Als je buiten het hoogseizoen naar de Efteling gaat, zijn de tickets vaak goedkoper. In de zomermaanden en tijdens schoolvakanties betaal je namelijk de volle prijs, terwijl je in het voor- en naseizoen vaak korting krijgt. Bovendien is het in het laagseizoen vaak rustiger in het park, waardoor je meer tijd hebt om van de attracties te genieten.

4. Kies voor een avondticket

Als je niet de hele dag naar de Efteling wilt gaan, kun je ook kiezen voor een avondticket. Hiermee kun je vanaf 18.00 uur het park in en betaal je minder dan voor een dagticket. Bovendien is het in de avond vaak rustiger in het park, waardoor je meer tijd hebt om van de attracties te genieten.

5. Neem je eigen eten en drinken mee

In de Efteling zijn verschillende restaurants en eetgelegenheden waar je iets kunt eten en drinken. Helaas zijn deze vaak behoorlijk prijzig. Als je geld wilt besparen, kun je daarom beter je eigen eten en drinken meenemen. In de Efteling zijn verschillende picknickplekken waar je kunt zitten en genieten van je eigen lunch of snacks.

6. Maak gebruik van gratis attracties

Naast de betaalde attracties zijn er in de Efteling ook verschillende gratis attracties en shows. Zo kun je bijvoorbeeld een ritje maken in de stoomtrein, een kijkje nemen bij de sprookjesboom of genieten van een van de vele shows. Door gebruik te maken van deze gratis attracties, kun je geld besparen en toch een leuke dag hebben in de Efteling.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Door je tickets online te kopen, gebruik te maken van kortingsacties, buiten het hoogseizoen te gaan, te kiezen voor een avondticket, je eigen eten en drinken mee te nemen en gebruik te maken van gratis attracties, kun je flink besparen op je dagje uit. Zo kun je optimaal genieten van de sprookjesachtige attracties en shows, zonder dat het je een fortuin kost.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Watershow: Een Magische Beleving.

Plaats een reactie