Goedkope tickets Efteling: bespaar op je dagje uit

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers naar Kaatsheuvel om te genieten van de sprookjesachtige attracties en shows. Helaas kan een dagje Efteling behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om goedkope tickets voor de Efteling te scoren. In dit artikel geven we je een aantal handige tips om te besparen op je dagje uit.

Goedkope tickets efteling

1. Koop je tickets online

Als je je tickets online koopt, bespaar je al snel een paar euro per persoon. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, wat je weer tijd scheelt op de dag zelf. Via de website van de Efteling kun je eenvoudig je tickets bestellen en betalen. Je ontvangt de tickets vervolgens per e-mail, zodat je ze zelf kunt uitprinten. Let wel op: soms zijn er speciale acties waarbij je alleen aan de kassa goedkope tickets kunt kopen. Check dus altijd even de website voordat je je tickets bestelt.

2. Maak gebruik van kortingsacties

Er zijn regelmatig kortingsacties waarmee je goedkope tickets voor de Efteling kunt scoren. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor korting bij supermarkten als Albert Heijn en Jumbo. Ook kun je via websites als ActieVanDeDag en VakantieVeilingen goedkope tickets kopen. Houd er wel rekening mee dat deze tickets vaak alleen geldig zijn op bepaalde dagen en dat je ze van tevoren moet bestellen.

3. Ga op een rustige dag

Als je op een rustige dag naar de Efteling gaat, kun je flink besparen op je tickets. Op drukke dagen, zoals in het hoogseizoen en tijdens vakanties, betaal je namelijk meer voor je entreekaartje. Door op een doordeweekse dag te gaan, kun je al snel tientallen euro’s besparen. Bovendien is het op rustige dagen vaak ook minder druk in het park, waardoor je meer tijd hebt om van de attracties te genieten.

4. Boek een arrangement

Als je een arrangement boekt, krijg je niet alleen korting op je tickets, maar ook op bijvoorbeeld overnachtingen en maaltijden. Zo kun je bijvoorbeeld een hotelovernachting boeken in combinatie met entreekaartjes voor de Efteling. Op die manier bespaar je niet alleen op je tickets, maar ook op je verblijf. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer naar het park, omdat dit vaak bij het arrangement is inbegrepen.

5. Maak gebruik van je abonnement

Als je een abonnement hebt op de Efteling, kun je het hele jaar door onbeperkt naar het park. Bovendien krijg je korting op bijvoorbeeld souvenirs en maaltijden. Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement dus een goede investering zijn. Bovendien kun je met een abonnement ook vrienden en familie meenemen met korting.

6. Neem je eigen eten en drinken mee

In de Efteling zijn verschillende restaurants en eetgelegenheden waar je kunt eten en drinken. Helaas zijn deze vaak behoorlijk prijzig. Als je geld wilt besparen, kun je beter je eigen eten en drinken meenemen. In het park zijn verschillende picknickplekken waar je rustig kunt zitten en genieten van je eigen meegebrachte lunch. Zo bespaar je niet alleen geld, maar kun je ook nog eens genieten van een gezellige picknick in het park.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Door slim te besparen op je tickets en verblijf, kun je flink wat geld besparen. Bovendien kun je op die manier vaker naar het park gaan, zonder dat het je een fortuin kost. Met de bovenstaande tips kun je hopelijk goedkope tickets voor de Efteling scoren en genieten van een onvergetelijke dag in het park.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Slapen in de Efteling: Een magische ervaring.

Plaats een reactie