Goedkoopste tickets Efteling

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn, vooral als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er manieren om goedkope tickets voor de Efteling te bemachtigen. In dit artikel geven we je tips en tricks om de goedkoopste tickets voor de Efteling te vinden.

Goedkoopste tickets efteling

1. Koop je tickets online

Als je je tickets online koopt, bespaar je al snel een paar euro per persoon. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, wat je weer tijd bespaart. Via de website van de Efteling kun je eenvoudig je tickets bestellen. Als je je tickets minimaal 4 dagen van tevoren bestelt, krijg je ook nog eens korting op de reguliere prijs.

2. Maak gebruik van kortingsacties

Er zijn regelmatig kortingsacties voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor korting bij supermarkten als Albert Heijn en Jumbo. Ook kun je via websites als ActieVanDeDag en VakantieVeilingen goedkope tickets scoren. Houd daarnaast de social media-kanalen van de Efteling in de gaten, want ook daar worden regelmatig kortingsacties gedeeld.

3. Ga buiten het hoogseizoen

Als je buiten het hoogseizoen naar de Efteling gaat, betaal je vaak minder voor je tickets. Het hoogseizoen loopt van juli tot en met augustus en tijdens de schoolvakanties. Als je de mogelijkheid hebt om buiten deze periodes te gaan, scheelt dat al snel een paar euro per persoon.

4. Maak gebruik van groepskorting

Als je met een groep vanaf 20 personen naar de Efteling gaat, kun je gebruik maken van groepskorting. Je krijgt dan een flinke korting op de reguliere prijs. Dit is vooral interessant als je met een grote groep gaat, bijvoorbeeld met een schoolklas of vereniging.

5. Boek een arrangement

Als je een arrangement boekt, krijg je niet alleen korting op je tickets, maar ook op bijvoorbeeld overnachtingen en maaltijden. Zo kun je bijvoorbeeld een hotelovernachting boeken inclusief ontbijt en toegang tot de Efteling. Op die manier bespaar je flink op de totale kosten van je dagje uit.

6. Maak gebruik van je abonnement

Als je een abonnement hebt op de Efteling, kun je onbeperkt het park bezoeken. Bovendien krijg je korting op bijvoorbeeld souvenirs en eten en drinken in het park. Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement dus een voordelige optie zijn.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Door je tickets online te kopen, gebruik te maken van kortingsacties, buiten het hoogseizoen te gaan, groepskorting te regelen, een arrangement te boeken of een abonnement te nemen, kun je flink besparen op de kosten. Zo kun je met het hele gezin genieten van een dagje uit in de Efteling, zonder dat het je een fortuin kost.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Magneet: Een Souvenir om te Koesteren.

Plaats een reactie