Entreetickets Efteling: Alles wat je moet weten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om op tijd je entreetickets te kopen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over entreetickets voor de Efteling.

Entreetickets efteling

Waar kan ik entreetickets voor de Efteling kopen?

Er zijn verschillende manieren om entreetickets voor de Efteling te kopen. De meest voor de hand liggende manier is om ze online te bestellen via de website van de Efteling. Hier kun je eenvoudig je tickets selecteren en betalen via iDeal, creditcard of PayPal. Als je je tickets online bestelt, krijg je bovendien korting op de reguliere prijs.

Je kunt ook entreetickets kopen bij de kassa van de Efteling zelf. Houd er wel rekening mee dat de prijzen aan de kassa hoger zijn dan wanneer je ze online bestelt. Bovendien kan het op drukke dagen erg druk zijn bij de kassa, waardoor je lang in de rij moet staan.

Als je van plan bent om meerdere keren naar de Efteling te gaan, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement kun je onbeperkt naar de Efteling en krijg je bovendien korting op eten, drinken en souvenirs in het park.

Wat zijn de prijzen van entreetickets voor de Efteling?

De prijzen van entreetickets voor de Efteling variëren afhankelijk van het seizoen en de dag waarop je het park bezoekt. Over het algemeen geldt dat de prijzen hoger zijn tijdens de vakantieperiodes en in het weekend. Als je op een doordeweekse dag buiten de vakantieperiodes gaat, ben je het voordeligst uit.

De reguliere prijs voor een entreeticket voor de Efteling is €45,- per persoon. Als je je tickets online bestelt, krijg je echter korting en betaal je €42,- per persoon. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis naar binnen. Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar geldt een gereduceerd tarief van €39,- per persoon.

Als je van plan bent om meerdere keren naar de Efteling te gaan, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. De prijzen van abonnementen variëren afhankelijk van het type abonnement dat je kiest. Een standaard abonnement kost €199,- per jaar, terwijl een abonnement met extra voordelen zoals gratis parkeren en korting op eten en drinken €275,- per jaar kost.

Wanneer kan ik het beste naar de Efteling gaan?

Als je de drukte wilt vermijden, kun je het beste op een doordeweekse dag buiten de vakantieperiodes naar de Efteling gaan. Het is dan over het algemeen rustiger in het park en je hoeft minder lang in de rij te staan voor attracties.

Als je toch in het weekend of tijdens de vakantieperiodes naar de Efteling wilt gaan, kun je het beste zo vroeg mogelijk in de ochtend komen. Het is dan nog relatief rustig in het park en je kunt meteen bij de populairste attracties terecht.

Wat zijn de populairste attracties in de Efteling?

De Efteling heeft tal van attracties voor jong en oud. Enkele van de populairste attracties zijn:

  • De Python: een achtbaan met loopings en kurkentrekkers
  • De Baron 1898: een vrijevalachtbaan van 37,5 meter hoog
  • Droomvlucht: een betoverende reis door een sprookjeswereld
  • Vogel Rok: een spannende indoor achtbaan in het donker
  • Fata Morgana: een boottocht door een oosterse wereld vol magie

Naast deze attracties zijn er nog tal van andere attracties en shows in de Efteling te vinden. Het is dan ook aan te raden om een plattegrond van het park te downloaden en van tevoren te bepalen welke attracties je wilt bezoeken.

Conclusie

Entreetickets voor de Efteling zijn eenvoudig online te bestellen via de website van de Efteling. Als je je tickets online bestelt, krijg je bovendien korting op de reguliere prijs. Als je van plan bent om meerdere keren naar de Efteling te gaan, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. De prijzen van entreetickets variëren afhankelijk van het seizoen en de dag waarop je het park bezoekt. Als je de drukte wilt vermijden, kun je het beste op een doordeweekse dag buiten de vakantieperiodes naar de Efteling gaan. Enkele van de populairste attracties in de Efteling zijn de Python, de Baron 1898, Droomvlucht, Vogel Rok en Fata Morgana.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Magneet: Een Souvenir om te Koesteren.

Plaats een reactie