Entreeprijs Efteling 2021

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Een dagje uit naar de Efteling is voor veel mensen een hoogtepunt van het jaar. Maar wat kost een dagje Efteling eigenlijk? In dit artikel bespreken we de entreeprijs Efteling 2021 en geven we tips om te besparen op je tickets.

Entreeprijs efteling 2021

Entreeprijs Efteling 2021

De entreeprijs van de Efteling is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dag van de week, het seizoen en de leeftijd van de bezoeker. Hieronder vind je een overzicht van de entreeprijzen voor 2021:

  • Volwassenen (vanaf 18 jaar): €45,-
  • Kinderen (4 t/m 17 jaar): €41,-
  • Kinderen t/m 3 jaar: gratis
  • 65+: €42,-
  • Gehandicapten: €42,-

Let op: deze prijzen gelden alleen als je je tickets online koopt. Als je aan de kassa je tickets koopt, betaal je €2,- extra per ticket.

Daarnaast zijn er ook verschillende arrangementen en kortingen mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een abonnement, waarmee je onbeperkt toegang hebt tot de Efteling. Ook zijn er kortingen voor groepen en kun je soms via acties van supermarkten of andere partners goedkoper aan tickets komen.

Besparen op je Efteling tickets

Een dagje Efteling kan behoorlijk prijzig zijn, zeker als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op je tickets:

  • Koop je tickets online: Zoals hierboven al genoemd, betaal je aan de kassa €2,- extra per ticket. Door je tickets online te kopen, bespaar je dus al snel €8,- bij een gezin van vier personen.
  • Kies een rustige dag: De entreeprijs van de Efteling is afhankelijk van de dag van de week en het seizoen. Op rustige dagen, zoals doordeweekse dagen buiten de schoolvakanties, betaal je minder dan op drukke dagen zoals in het weekend of tijdens de zomervakantie.
  • Kijk naar kortingsacties: Regelmatig zijn er kortingsacties voor de Efteling, bijvoorbeeld via supermarkten of andere partners. Houd deze acties in de gaten en profiteer van extra korting op je tickets.
  • Kies voor een abonnement: Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement voordelig zijn. Je betaalt dan een vast bedrag per jaar en hebt onbeperkt toegang tot het park. Daarnaast krijg je korting op overnachtingen en in restaurants en winkels in het park.

Conclusie

De entreeprijs van de Efteling is afhankelijk van verschillende factoren, maar over het algemeen betaal je tussen de €41,- en €45,- per persoon. Door je tickets online te kopen, te kiezen voor een rustige dag of te profiteren van kortingsacties, kun je besparen op je tickets. Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement voordelig zijn. Zo kun je onbeperkt genieten van alle attracties en bespaar je op overnachtingen en in restaurants en winkels in het park.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Openingstijd: Alles wat je moet weten over de openingstijden van de Efteling.

Plaats een reactie