Entreekaartjes Efteling: Alles wat je moet weten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om te weten welke entreekaartjes er beschikbaar zijn en wat de prijzen zijn. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over entreekaartjes voor de Efteling.

Entreekaartjes efteling

Soorten entreekaartjes

Er zijn verschillende soorten entreekaartjes beschikbaar voor de Efteling. Hieronder vind je een overzicht:

 • Dagkaart: Met een dagkaart heb je toegang tot de Efteling voor één dag. Deze kaartjes zijn online te koop of aan de kassa van het park.
 • Abonnement: Als je regelmatig de Efteling bezoekt, kan een abonnement voordelig zijn. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op eten, drinken en souvenirs.
 • Arrangementen: De Efteling biedt verschillende arrangementen aan, zoals een overnachting in een van de hotels of vakantieparken in de buurt van het park. Bij deze arrangementen zit vaak ook toegang tot de Efteling inbegrepen.
 • Combitickets: Als je ook een bezoek wilt brengen aan een ander attractiepark in de buurt, zoals de Beekse Bergen of Safaripark, kun je een combiticket kopen. Hiermee heb je toegang tot zowel de Efteling als het andere park.

Prijzen entreekaartjes

De prijzen van entreekaartjes voor de Efteling variëren afhankelijk van het type kaartje en de leeftijd van de bezoeker. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen voor 2021:

 • Dagkaart volwassene (vanaf 13 jaar): €45,-
 • Dagkaart kind (4 t/m 12 jaar): €41,-
 • Abonnement volwassene (vanaf 13 jaar): €200,-
 • Abonnement kind (4 t/m 12 jaar): €170,-
 • Arrangementen: prijzen variëren afhankelijk van het type arrangement en de periode waarin je wilt verblijven.
 • Combitickets: prijzen variëren afhankelijk van het type combiticket en het andere attractiepark dat je wilt bezoeken.

Let op: de prijzen kunnen afwijken van bovenstaande prijzen. Check altijd de actuele prijzen op de website van de Efteling.

Tips voor het kopen van entreekaartjes

Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, zijn er een aantal tips die je kunnen helpen bij het kopen van entreekaartjes:

 • Koop je entreekaartjes online: Dit is vaak goedkoper dan aan de kassa van het park.
 • Koop je kaartjes op tijd: Vooral in het hoogseizoen kan het druk zijn in de Efteling. Koop je kaartjes daarom op tijd, zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de kassa.
 • Kijk naar kortingsacties: De Efteling biedt regelmatig kortingsacties aan, bijvoorbeeld via supermarkten of online ticketverkoopplatforms.
 • Overweeg een abonnement: Als je regelmatig de Efteling bezoekt, kan een abonnement voordelig zijn. Je hebt dan onbeperkt toegang tot het park en krijgt korting op eten, drinken en souvenirs.

Conclusie

Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om te weten welke entreekaartjes er beschikbaar zijn en wat de prijzen zijn. Er zijn verschillende soorten kaartjes beschikbaar, zoals dagkaarten, abonnementen en arrangementen. De prijzen variëren afhankelijk van het type kaartje en de leeftijd van de bezoeker. Door online te kopen, op tijd te zijn en kortingsacties te bekijken, kun je geld besparen op je entreekaartjes. Overweeg ook een abonnement als je regelmatig de Efteling bezoekt. Zo kun je onbeperkt genieten van dit prachtige attractiepark.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Achtbaan Efteling: Een Wereld van Sensatie en Avontuur.

Plaats een reactie