Entree kaartjes Efteling: alles wat je moet weten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een bezoek aan de Efteling is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Maar voordat je het park kunt betreden, heb je natuurlijk entree kaartjes nodig. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over entree kaartjes voor de Efteling.

Entree kaartjes efteling

Soorten entree kaartjes

Er zijn verschillende soorten entree kaartjes verkrijgbaar voor de Efteling. Hieronder vind je een overzicht:

 • Dagkaart: met een dagkaart heb je toegang tot het park voor één dag.
 • Abonnement: met een abonnement kun je het hele jaar door onbeperkt naar de Efteling.
 • Arrangement: er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een overnachting in een Efteling-hotel inclusief entree kaartjes.
 • Combiticket: met een combiticket heb je toegang tot zowel de Efteling als het naastgelegen waterpark, de Efteling Aqua Mundo.

Welk entree kaartje het beste bij jou past, hangt af van je persoonlijke voorkeuren en situatie. Als je bijvoorbeeld regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement voordeliger zijn dan losse dagkaartjes. Als je een weekendje weg wilt boeken, kan een arrangement inclusief overnachting en entree kaartjes een goede optie zijn.

Prijzen entree kaartjes

De prijzen van entree kaartjes voor de Efteling variëren afhankelijk van het type kaartje en de leeftijd van de bezoeker. Hieronder vind je een overzicht van de actuele prijzen (2021):

 • Dagkaart volwassene (vanaf 13 jaar): € 45,-
 • Dagkaart kind (4 t/m 12 jaar): € 41,-
 • Abonnement volwassene: € 200,-
 • Abonnement kind: € 170,-
 • Arrangementen: prijzen variëren afhankelijk van het gekozen arrangement
 • Combiticket Efteling + Aqua Mundo volwassene: € 57,-
 • Combiticket Efteling + Aqua Mundo kind: € 53,-

Let op: de prijzen kunnen jaarlijks wijzigen. Check daarom altijd de actuele prijzen op de website van de Efteling voordat je entree kaartjes koopt.

Entree kaartjes kopen

Entree kaartjes voor de Efteling kun je op verschillende manieren kopen. Hieronder vind je een overzicht:

 • Online: via de website van de Efteling kun je eenvoudig entree kaartjes bestellen en betalen. Je ontvangt de kaartjes vervolgens per e-mail.
 • Aan de kassa: je kunt ook entree kaartjes kopen bij de kassa van de Efteling zelf. Houd er wel rekening mee dat het op drukke dagen lang kan duren voordat je aan de beurt bent.
 • Bij een supermarkt: sommige supermarkten verkopen entree kaartjes voor de Efteling. Dit kan voordelig zijn, omdat je vaak korting krijgt op de reguliere prijs.
 • Met korting: er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op entree kaartjes voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van kortingsacties via websites als Actie van de Dag of Social Deal. Ook kun je sparen voor korting via supermarkten als Albert Heijn.

Als je online entree kaartjes bestelt, is het belangrijk om goed op te letten dat je de juiste datum kiest. Entree kaartjes zijn namelijk alleen geldig op de dag die je hebt gekozen. Ook is het verstandig om de kaartjes uit te printen en mee te nemen naar het park, zodat je niet in de rij hoeft te staan bij de kassa.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op een aantal veelgestelde vragen over entree kaartjes voor de Efteling:

Zijn er kortingsacties voor entree kaartjes?

Ja, er zijn verschillende kortingsacties beschikbaar voor entree kaartjes van de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen via websites als Actie van de Dag of Social Deal. Ook kun je sparen voor korting via supermarkten als Albert Heijn.

Zijn entree kaartjes voor de Efteling geldig op alle dagen?

Nee, entree kaartjes voor de Efteling zijn alleen geldig op de dag die je hebt gekozen bij het bestellen van de kaartjes.

Kan ik entree kaartjes ook aan de kassa kopen?

Ja, je kunt entree kaartjes ook kopen bij de kassa van de Efteling zelf. Houd er wel rekening mee dat het op drukke dagen lang kan duren voordat je aan de beurt bent.

Zijn er ook arrangementen beschikbaar inclusief overnachting?

Ja, er zijn verschillende arrangementen beschikbaar waarbij een overnachting in een Efteling-hotel is inbegrepen. Deze arrangementen zijn te boeken via de website van de Efteling.

Conclusie

Entree kaartjes voor de Efteling zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Of je nu een dagje naar het park wilt, regelmatig wilt gaan met een abonnement of een compleet arrangement wilt boeken inclusief overnachting: er is voor ieder wat wils. Door goed op te letten bij het kopen van entree kaartjes en gebruik te maken van kortingsacties, kun je bovendien flink besparen op de reguliere prijs. Zo wordt een bezoek aan de Efteling nog leuker!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Carnaval: Een Feestelijke Beleving in het Sprookjesachtige Pretpark.

Plaats een reactie