Entree kaarten Efteling: alles wat je moet weten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om op tijd je entree kaarten te kopen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de entree kaarten van de Efteling.

Entree kaarten efteling

Soorten entree kaarten

Er zijn verschillende soorten entree kaarten verkrijgbaar voor de Efteling. Hieronder vind je een overzicht:

 • Dagkaart: met een dagkaart heb je toegang tot de Efteling voor één dag. Deze kaart is geldig voor alle attracties en shows.
 • Abonnement: met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot de Efteling. Daarnaast krijg je korting op overnachtingen en in restaurants en winkels in het park.
 • Arrangement: er zijn verschillende arrangementen verkrijgbaar, zoals een overnachting in een Efteling-hotel inclusief entree kaarten en ontbijt.
 • Evenementenkaart: voor speciale evenementen, zoals de Winter Efteling, zijn aparte entree kaarten verkrijgbaar.

Prijzen entree kaarten

De prijzen van de entree kaarten voor de Efteling variëren per type kaart en per seizoen. Hieronder vind je een overzicht van de actuele prijzen:

 • Dagkaart: €45,- (volwassenen) en €40,- (kinderen van 4 t/m 11 jaar)
 • Abonnement: vanaf €19,- per maand
 • Arrangement: vanaf €99,- per persoon
 • Evenementenkaart: prijzen variëren per evenement

Let op: de prijzen kunnen afwijken tijdens feestdagen en vakantieperiodes.

Online entree kaarten kopen

Je kunt entree kaarten voor de Efteling online kopen via de website van het park. Dit is de snelste en makkelijkste manier om je kaarten te bemachtigen. Je kunt betalen met iDeal, creditcard of PayPal. Na betaling ontvang je de kaarten per e-mail. Print de kaarten uit en neem ze mee naar het park. Bij de ingang van het park wordt de barcode op de kaarten gescand en krijg je toegang tot de Efteling.

Entree kaarten kopen bij de kassa

Je kunt ook entree kaarten kopen bij de kassa van de Efteling. Dit kan echter leiden tot lange wachtrijen, vooral tijdens drukke periodes. Daarnaast zijn de prijzen aan de kassa vaak hoger dan online. Als je toch besluit om bij de kassa te kopen, houd dan rekening met extra wachttijd en kosten.

Tips voor het kopen van entree kaarten

Wil je geld besparen op je entree kaarten voor de Efteling? Hieronder vind je een aantal tips:

 • Koop je kaarten online: online kaarten zijn vaak goedkoper dan kaarten aan de kassa.
 • Koop je kaarten op tijd: als je je kaarten ruim van tevoren koopt, kun je profiteren van vroegboekkorting.
 • Kijk naar acties: soms zijn er acties waarbij je korting krijgt op je entree kaarten, bijvoorbeeld via supermarkten of online ticketshops.
 • Overweeg een abonnement: als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement voordeliger zijn dan losse kaarten.

Conclusie

Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om op tijd je entree kaarten te kopen. Er zijn verschillende soorten kaarten verkrijgbaar, zoals dagkaarten, abonnementen en arrangementen. De prijzen variëren per type kaart en per seizoen. Je kunt kaarten online kopen via de website van de Efteling of bij de kassa van het park. Wil je geld besparen op je kaarten? Kijk dan naar acties en overweeg een abonnement. Met deze tips ben je goed voorbereid op je bezoek aan de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Fatamorgana Efteling: Een betoverende reis door het Oosten.

Plaats een reactie