Entree Efteling Kosten: Wat zijn de prijzen en hoe kun je besparen?

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Maar wat zijn eigenlijk de entree Efteling kosten en hoe kun je besparen op je bezoek? In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt.

Entree efteling kosten

Entree Efteling Kosten

De entree Efteling kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de datum van je bezoek en je leeftijd. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen voor 2021:

 • Volwassenen (vanaf 18 jaar): €45,-
 • Kinderen (4 t/m 17 jaar): €41,-
 • Kinderen t/m 3 jaar: gratis

Let op: deze prijzen gelden alleen als je je tickets online koopt. Als je aan de kassa je tickets koopt, betaal je €2,- extra per ticket.

Daarnaast zijn er ook nog andere tickets beschikbaar, zoals avondtickets en groepstickets. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende tickets en prijzen:

 • Avondticket (vanaf 18:00 uur): €30,-
 • Avondticket kinderen (vanaf 18:00 uur): €27,-
 • Abonnement: vanaf €18,- per maand
 • Groepsticket (vanaf 20 personen): €39,- per persoon

Als je een abonnement neemt, kun je onbeperkt naar de Efteling en krijg je ook nog eens korting op eten, drinken en souvenirs. Daarnaast zijn er nog andere voordelen, zoals gratis parkeren en korting op overnachtingen in het Efteling Hotel of vakantiepark.

Besparen op je bezoek aan de Efteling

De entree Efteling kosten kunnen behoorlijk hoog zijn, zeker als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op je bezoek. Hieronder vind je een aantal tips:

 • Koop je tickets online: zoals hierboven al genoemd, betaal je €2,- minder per ticket als je je tickets online koopt. Daarnaast kun je vaak ook nog eens korting krijgen als je je tickets op tijd koopt.
 • Bezoek de Efteling buiten het hoogseizoen: in de zomermaanden en tijdens schoolvakanties zijn de entree Efteling kosten het hoogst. Als je buiten deze periodes gaat, kun je vaak flink besparen.
 • Neem je eigen eten en drinken mee: in de Efteling zijn de prijzen voor eten en drinken behoorlijk hoog. Als je je eigen eten en drinken meeneemt, kun je flink besparen.
 • Maak gebruik van kortingsacties: er zijn regelmatig kortingsacties voor de Efteling, bijvoorbeeld via supermarkten of online ticketverkoop. Houd deze acties goed in de gaten en profiteer van de korting.
 • Boek een overnachting in het Efteling Hotel of vakantiepark: als je een overnachting boekt in het Efteling Hotel of vakantiepark, krijg je vaak korting op je entreekaartjes. Daarnaast kun je ook nog eens langer van het park genieten.

Conclusie

De entree Efteling kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de datum van je bezoek en je leeftijd. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op je bezoek, zoals het kopen van tickets online, het bezoeken van de Efteling buiten het hoogseizoen en het meenemen van je eigen eten en drinken. Daarnaast kun je ook nog eens profiteren van kortingsacties en korting op je entreekaartjes als je een overnachting boekt in het Efteling Hotel of vakantiepark. Zo kun je optimaal genieten van de Efteling zonder dat het je te veel geld kost.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Restaurants: Een Culinaire Reis door het Sprookjesachtige Park.

Plaats een reactie