Entree Efteling ANWB: alles wat je moet weten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om te weten hoe je aan entreekaartjes kunt komen. Een van de opties is om entreekaartjes te kopen via de ANWB. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over de entree Efteling ANWB.

Entree efteling anwb

Wat is de ANWB?

De ANWB is een afkorting voor de Algemene Nederlandse Wielrijdersbond. Het is een organisatie die zich richt op mobiliteit, vakantie en vrije tijd. De ANWB biedt verschillende diensten aan, zoals pechhulp, verzekeringen en reisadvies. Daarnaast heeft de ANWB een webshop waar je verschillende producten kunt kopen, waaronder entreekaartjes voor attractieparken.

Wat zijn de voordelen van het kopen van entreekaartjes via de ANWB?

Als je entreekaartjes voor de Efteling via de ANWB koopt, profiteer je van verschillende voordelen. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Je kunt de entreekaartjes online kopen, waardoor je niet in de rij hoeft te staan bij de kassa van de Efteling.
 • Je kunt de entreekaartjes met korting kopen. De korting kan oplopen tot wel 7 euro per kaartje.
 • Je kunt de entreekaartjes ook combineren met andere attractieparken, zoals de Beekse Bergen en Dierenrijk.
 • Als je lid bent van de ANWB, kun je nog meer korting krijgen op de entreekaartjes.

Hoe koop je entreekaartjes voor de Efteling via de ANWB?

Entreekaartjes voor de Efteling via de ANWB kun je eenvoudig online kopen. Hieronder hebben we de stappen voor je op een rijtje gezet:

 1. Ga naar de website van de ANWB en zoek naar ‘Efteling’.
 2. Kies het aantal entreekaartjes dat je wilt kopen en klik op ‘Bestel’.
 3. Controleer je bestelling en klik op ‘Ga verder’.
 4. Vul je persoonlijke gegevens in en klik op ‘Ga verder’.
 5. Kies de betaalmethode en voltooi de betaling.
 6. Je ontvangt de entreekaartjes per e-mail. Print de entreekaartjes uit en neem ze mee naar de Efteling.

Waar moet je op letten bij het kopen van entreekaartjes via de ANWB?

Als je entreekaartjes voor de Efteling via de ANWB koopt, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Hieronder hebben we de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje gezet:

 • Controleer de geldigheidsduur van de entreekaartjes. De entreekaartjes zijn vaak alleen geldig op bepaalde dagen en tijden.
 • Controleer de prijs van de entreekaartjes. De prijs kan per dag verschillen.
 • Controleer of de entreekaartjes geldig zijn voor het hele seizoen. Sommige entreekaartjes zijn alleen geldig in het voor- of naseizoen.
 • Controleer of de entreekaartjes geldig zijn voor alle attracties in de Efteling. Sommige entreekaartjes zijn alleen geldig voor een beperkt aantal attracties.

Conclusie

Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het zeker de moeite waard om entreekaartjes via de ANWB te kopen. Je profiteert van verschillende voordelen, zoals korting en het vermijden van wachtrijen. Let wel goed op de geldigheidsduur en de prijs van de entreekaartjes. Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Baron Efteling: De man achter het sprookjesachtige pretpark.

Plaats een reactie