Efteling VVV bonnen: een handige manier om te betalen in het pretpark

De Efteling is één van de populairste pretparken van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers naar Kaatsheuvel om te genieten van de vele attracties, shows en sprookjesachtige sfeer. Maar hoe betaal je eigenlijk in de Efteling? Een handige optie is het gebruik van VVV bonnen. In dit artikel lees je alles over de Efteling VVV bonnen en hoe je ze kunt gebruiken.

Efteling vvv bonnen

Wat zijn VVV bonnen?

De VVV bon is een cadeaubon die je kunt besteden bij duizenden winkels, restaurants en attracties in Nederland. Het is een handig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of andere gelegenheden. De bon is verkrijgbaar in verschillende waardes, van €5 tot €50, en is te koop bij VVV-kantoren, supermarkten en online.

Hoe werken Efteling VVV bonnen?

Als je een dagje naar de Efteling gaat, kun je ook betalen met VVV bonnen. Dit werkt als volgt:

 1. Koop VVV bonnen bij een VVV-kantoor, supermarkt of online.
 2. Neem de bonnen mee naar de Efteling.
 3. Bij de kassa’s van de Efteling kun je de bonnen inleveren als betaalmiddel.
 4. Je kunt de bonnen gebruiken voor entreetickets, souvenirs, eten en drinken en andere aankopen in het park.
 5. Als het totaalbedrag hoger is dan de waarde van de bonnen, kun je het resterende bedrag bijbetalen met pinpas, creditcard of contant geld.

Let op: het is niet mogelijk om VVV bonnen te gebruiken voor online aankopen of reserveringen bij de Efteling. Je kunt de bonnen alleen inleveren bij de kassa’s in het park.

Voordelen van Efteling VVV bonnen

Het gebruik van VVV bonnen in de Efteling heeft verschillende voordelen:

 • Je hoeft geen contant geld mee te nemen naar het park.
 • Je kunt de bonnen gebruiken voor verschillende aankopen in het park, waaronder entreetickets, souvenirs, eten en drinken en andere merchandise.
 • Je kunt de bonnen inwisselen voor een dagje uit, zonder dat je zelf een specifieke activiteit hoeft te kiezen.
 • Je kunt de bonnen cadeau geven aan iemand die graag naar de Efteling gaat.

Waar kun je Efteling VVV bonnen kopen?

Je kunt VVV bonnen kopen bij verschillende verkooppunten, waaronder:

 • VVV-kantoren
 • Supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo en Primera
 • Online via de website van VVV Nederland

Let op: niet alle verkooppunten verkopen bonnen van alle waardes. Check daarom van tevoren welke bonnen beschikbaar zijn bij het verkooppunt van jouw keuze.

Andere betaalmethoden in de Efteling

Naast VVV bonnen kun je in de Efteling ook betalen met andere betaalmethoden, zoals:

 • Pinpas
 • Creditcard (Visa, Mastercard, American Express)
 • Contant geld
 • Giftcards van de Efteling

Let op: het is niet mogelijk om te betalen met andere cadeaubonnen dan VVV bonnen. Ook is het niet mogelijk om te betalen met buitenlandse valuta.

Conclusie

Als je een dagje naar de Efteling gaat en geen contant geld wilt meenemen, zijn VVV bonnen een handige optie. Je kunt de bonnen gebruiken voor verschillende aankopen in het park, waaronder entreetickets, souvenirs, eten en drinken en andere merchandise. De bonnen zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten, waaronder VVV-kantoren, supermarkten en online. Let wel op dat je de bonnen alleen kunt inleveren bij de kassa’s in het park en niet voor online aankopen of reserveringen. Naast VVV bonnen kun je in de Efteling ook betalen met andere betaalmethoden, zoals pinpas, creditcard en contant geld.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling broodtrommel: de perfecte lunchbox voor fans van de Efteling.

Plaats een reactie