Efteling Tickets: Alles wat je moet weten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om te weten welke tickets er beschikbaar zijn en hoe je deze het beste kunt kopen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Efteling tickets.

Efteling tickets

Soorten Efteling Tickets

Er zijn verschillende soorten Efteling tickets beschikbaar, afhankelijk van je wensen en behoeften. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende tickets:

 • Dagticket: Met een dagticket heb je toegang tot de Efteling voor één dag. Dit ticket is geldig vanaf de openingstijd tot sluitingstijd van het park.
 • Avondticket: Met een avondticket heb je toegang tot de Efteling vanaf 18:00 uur tot sluitingstijd van het park. Dit ticket is alleen geldig op specifieke dagen en is goedkoper dan een dagticket.
 • Abonnement: Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot de Efteling gedurende een jaar. Daarnaast krijg je korting op eten, drinken en souvenirs in het park.
 • Combiticket: Met een combiticket heb je toegang tot de Efteling en een ander attractiepark, zoals Safaripark Beekse Bergen of het Rijksmuseum. Dit ticket is voordeliger dan het kopen van losse tickets voor beide attractieparken.

Hoe koop je Efteling Tickets?

Er zijn verschillende manieren om Efteling tickets te kopen. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende manieren:

 • Online: Via de website van de Efteling kun je eenvoudig tickets bestellen en betalen met iDeal, creditcard of PayPal. Je ontvangt de tickets per e-mail en kunt deze uitprinten of op je smartphone laten zien bij de ingang van het park.
 • Aan de kassa: Je kunt ook tickets kopen aan de kassa van de Efteling. Houd er wel rekening mee dat dit vaak duurder is dan online bestellen en dat er soms lange wachtrijen zijn.
 • Bij een supermarkt: Bij sommige supermarkten, zoals Albert Heijn, kun je Efteling tickets kopen met korting. Je moet dan wel een actiecode hebben die je kunt vinden op de website van de supermarkt.
 • Met een cadeaubon: Als je een cadeaubon hebt van de Efteling, kun je deze inwisselen voor tickets aan de kassa of online.

Tips voor het kopen van Efteling Tickets

Als je Efteling tickets gaat kopen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Hieronder vind je een aantal handige tips:

 • Koop je tickets online: Dit is vaak goedkoper dan aan de kassa en je hoeft niet in de rij te staan.
 • Kijk naar kortingsacties: Via de website van de Efteling of via andere websites kun je vaak kortingsacties vinden voor Efteling tickets.
 • Koop een combiticket: Als je van plan bent om meerdere attractieparken te bezoeken, is een combiticket vaak voordeliger dan losse tickets.
 • Koop op tijd: Als je op tijd je tickets koopt, kun je profiteren van vroegboekkorting en voorkom je dat het park uitverkocht is op de dag dat je wilt gaan.
 • Check de openingstijden: Voordat je tickets koopt, is het belangrijk om te checken of het park op de gewenste dag geopend is en wat de openingstijden zijn.

Conclusie

Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om te weten welke tickets er beschikbaar zijn en hoe je deze het beste kunt kopen. Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar, zoals dagtickets, avondtickets, abonnementen en combitickets. Je kunt tickets kopen via de website van de Efteling, aan de kassa, bij een supermarkt of met een cadeaubon. Door op tijd te kopen en kortingsacties te zoeken, kun je geld besparen op je tickets. Hopelijk heb je met dit artikel alle informatie die je nodig hebt om een onvergetelijke dag in de Efteling te beleven!

Plaats een reactie