Efteling tickets ANWB: bespaar op je dagje uit

De Efteling is al jarenlang een van de populairste attractieparken van Nederland. Met haar sprookjesachtige sfeer, spannende attracties en betoverende shows is het park een geliefde bestemming voor jong en oud. Maar een dagje Efteling kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op je tickets, waaronder via de ANWB.

Efteling tickets anwb

Wat is de ANWB?

De ANWB is een vereniging die zich inzet voor de belangen van haar leden op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. De vereniging biedt haar leden verschillende voordelen en kortingen, waaronder op tickets voor attractieparken zoals de Efteling.

Efteling tickets via de ANWB

Als ANWB-lid kun je profiteren van korting op je Efteling tickets. Zo betaal je voor een regulier ticket geen €45,-, maar slechts €42,-. Ook zijn er regelmatig acties waarbij je nog meer korting krijgt, bijvoorbeeld op een combiticket inclusief overnachting in een van de Efteling hotels.

Om gebruik te maken van de korting dien je je tickets online te bestellen via de ANWB-website. Je ontvangt de tickets vervolgens per e-mail, waarna je ze kunt uitprinten en meenemen naar het park. Let op: de korting is alleen geldig voor ANWB-leden en niet overdraagbaar.

Andere manieren om te besparen op Efteling tickets

Naast de korting via de ANWB zijn er nog andere manieren om te besparen op je Efteling tickets. Hieronder hebben we een aantal opties voor je op een rijtje gezet:

  • Online tickets: Als je je tickets online bestelt via de Efteling-website, krijg je €2,- korting per ticket. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa.
  • Abonnement: Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement voordelig zijn. Je betaalt dan een vast bedrag per jaar en kunt onbeperkt het park bezoeken. Bovendien krijg je korting op souvenirs en eten en drinken in het park.
  • Veilingen: Op websites zoals VakantieVeilingen en Ticketveiling kun je bieden op Efteling tickets. Als je geluk hebt, kun je ze voor een lagere prijs bemachtigen.
  • Combitickets: Als je een combiticket koopt inclusief overnachting in een van de Efteling hotels, ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je losse tickets en een hotelovernachting boekt.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Als ANWB-lid kun je profiteren van korting op je tickets, maar er zijn ook andere manieren om te besparen. Door online tickets te bestellen, een abonnement af te sluiten of te bieden op veilingen kun je flink wat geld besparen. Zo kun je optimaal genieten van alle attracties, shows en sprookjes in het park.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Ticket: Alles wat je moet weten over het kopen van tickets voor de Efteling.

Plaats een reactie