Efteling ticket met korting

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende manieren om een Efteling ticket met korting te bemachtigen. In dit artikel zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Efteling ticket met korting

1. Online tickets met korting

De makkelijkste manier om een Efteling ticket met korting te kopen is via de website van het park zelf. Als je je tickets online koopt, krijg je namelijk €2,- korting per ticket. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, maar kun je direct doorlopen naar de ingang. Een ander voordeel van online tickets is dat je ze tot op de dag zelf kunt kopen. Je hoeft dus niet van tevoren te bedenken op welke dag je naar de Efteling wilt gaan.

2. Korting via de ANWB

Ben je lid van de ANWB? Dan kun je ook profiteren van korting op Efteling tickets. Als je je tickets via de website van de ANWB koopt, krijg je €2,- korting per ticket. Bovendien kun je ook nog eens gebruik maken van een speciale parkeeractie. Je betaalt dan slechts €10,- voor een parkeerticket in plaats van €12,50. Let wel op: deze actie is alleen geldig als je je tickets via de ANWB koopt en niet als je ze bij de kassa van de Efteling koopt.

3. Korting via supermarkten

Regelmatig zijn er acties bij supermarkten waarbij je kunt sparen voor korting op Efteling tickets. Zo kun je bijvoorbeeld bij Albert Heijn sparen voor een volle spaarkaart, waarmee je €10,- korting krijgt op een Efteling ticket. Ook bij Jumbo en Plus zijn er regelmatig acties waarbij je kunt sparen voor korting op Efteling tickets. Houd de folders van de supermarkten dus goed in de gaten als je van plan bent om naar de Efteling te gaan.

4. Korting via andere websites

Naast de website van de Efteling en de ANWB zijn er ook andere websites waar je korting kunt krijgen op Efteling tickets. Zo zijn er bijvoorbeeld websites die kortingscodes aanbieden waarmee je korting krijgt op je tickets. Ook zijn er websites die tickets aanbieden voor lagere prijzen dan de reguliere prijs. Let wel op dat je alleen tickets koopt via betrouwbare websites. Er zijn helaas ook websites die nep-tickets verkopen, waardoor je uiteindelijk meer geld kwijt bent dan wanneer je gewoon een regulier ticket had gekocht.

5. Korting met een abonnement

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement kun je namelijk onbeperkt naar de Efteling en krijg je ook nog eens korting op eten, drinken en souvenirs in het park. Bovendien krijg je als abonnementhouder ook korting op tickets voor vrienden en familie. Zo kun je toch samen genieten van een dagje Efteling, maar dan wel met korting.

Conclusie

Een dagje Efteling is niet goedkoop, maar gelukkig zijn er verschillende manieren om een Efteling ticket met korting te bemachtigen. Zo kun je online tickets kopen met korting, profiteren van korting via de ANWB, sparen voor korting bij supermarkten, tickets kopen via andere websites en korting krijgen met een abonnement. Door gebruik te maken van deze mogelijkheden kun je flink besparen op de kosten van een dagje Efteling. Veel plezier!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Werken bij Efteling: Een droom die uitkomt.

Plaats een reactie