Efteling Tarieven: Wat Kost Een Dagje Uit In De Efteling?

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Maar wat kost een dagje uit in de Efteling eigenlijk? In dit artikel bespreken we de verschillende tarieven en mogelijkheden voor een bezoek aan de Efteling.

Efteling tarieven

Entreeprijzen Efteling

De entreeprijzen voor de Efteling variëren afhankelijk van de dag waarop je het park bezoekt en de leeftijd van de bezoeker. Hieronder vind je een overzicht van de entreeprijzen voor 2021:

 • Volwassenen (vanaf 18 jaar): €45,-
 • Kinderen (4 t/m 17 jaar): €41,-
 • Kinderen t/m 3 jaar: gratis

Let op: deze prijzen gelden alleen als je je tickets online koopt. Als je aan de kassa van het park je tickets koopt, betaal je €2,- extra per ticket.

Korting op Efteling Tickets

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op je Efteling tickets. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden:

 • Online tickets: Als je je tickets online koopt, krijg je €2,- korting per ticket. Dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen.
 • Abonnement: Als je regelmatig de Efteling bezoekt, kan een abonnement voordelig zijn. Met een abonnement krijg je onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op eten, drinken en souvenirs. De prijzen voor een abonnement variëren afhankelijk van het type abonnement dat je kiest.
 • Combinatietickets: Als je ook een bezoek wilt brengen aan een ander attractiepark of museum, kan een combinatieticket voordelig zijn. Hiermee krijg je korting op de entreeprijs van beide attracties.
 • Acties: Regelmatig zijn er acties waarmee je korting kunt krijgen op je Efteling tickets. Houd hiervoor de website van de Efteling en andere kortingswebsites in de gaten.

Parkeren bij de Efteling

Als je met de auto naar de Efteling gaat, moet je ook rekening houden met parkeerkosten. Hieronder vind je een overzicht van de parkeertarieven voor 2021:

 • Parkeren auto: €12,50
 • Parkeren motor: €10,-
 • Parkeren touringcar: gratis

Als je een abonnement hebt, kun je een parkeerabonnement afsluiten. Hiermee kun je het hele jaar door onbeperkt parkeren bij de Efteling voor €35,- per jaar.

Overnachten bij de Efteling

Als je een meerdaags bezoek aan de Efteling wilt brengen, kun je ook overnachten in een van de accommodaties van het park. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende accommodaties en de prijzen voor 2021:

 • Efteling Hotel: vanaf €139,- per nacht
 • Efteling Bosrijk: vanaf €199,- per nacht
 • Efteling Loonsche Land: vanaf €99,- per nacht

Let op: deze prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van twee personen. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van het aantal personen en de periode waarin je verblijft.

Conclusie

Een dagje uit in de Efteling kan behoorlijk prijzig zijn, maar er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op je tickets. Als je regelmatig de Efteling bezoekt, kan een abonnement voordelig zijn. Ook zijn er regelmatig acties waarmee je korting kunt krijgen op je tickets. Als je een meerdaags bezoek wilt brengen aan de Efteling, kun je overnachten in een van de accommodaties van het park. Houd er wel rekening mee dat de prijzen hiervoor behoorlijk hoog kunnen zijn.

Al met al is de Efteling een fantastisch park waar je een geweldige dag kunt beleven. Of je nu alleen gaat, met vrienden of met het hele gezin, er is voor iedereen iets te beleven. En met de verschillende tarieven en mogelijkheden is er altijd wel een optie die bij jouw budget past.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Huisjes Efteling: Een Magisch Verblijf in het Sprookjesbos.

Plaats een reactie