Efteling Souvenirs 2021: De Nieuwste Collectie

De Efteling is een van de meest populaire attractieparken in Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park staat bekend om zijn sprookjesachtige sfeer en unieke attracties. Naast de attracties zijn er ook tal van souvenirs te koop in de verschillende winkels in het park. In dit artikel bespreken we de nieuwste Efteling souvenirs van 2021.

Efteling souvenirs 2021

1. Efteling Mokken

Een van de meest populaire souvenirs van de Efteling zijn de mokken. In 2021 zijn er weer nieuwe mokken toegevoegd aan de collectie. Zo is er een mok met de afbeelding van de nieuwe attractie ‘Max & Moritz’ en een mok met de afbeelding van de bekende attractie ‘Droomvlucht’. Daarnaast zijn er ook mokken met afbeeldingen van verschillende sprookjes, zoals ‘Roodkapje’ en ‘De Wolf en de Zeven Geitjes’.

2. Efteling Sleutelhangers

Een andere populaire souvenir zijn de sleutelhangers. In 2021 zijn er weer nieuwe sleutelhangers toegevoegd aan de collectie. Zo is er een sleutelhanger met de afbeelding van de nieuwe attractie ‘Max & Moritz’ en een sleutelhanger met de afbeelding van de bekende attractie ‘Baron 1898’. Daarnaast zijn er ook sleutelhangers met afbeeldingen van verschillende sprookjes, zoals ‘Assepoester’ en ‘Doornroosje’.

3. Efteling Knuffels

De Efteling staat bekend om zijn sprookjesachtige sfeer en daar horen natuurlijk ook knuffels bij. In 2021 zijn er weer nieuwe knuffels toegevoegd aan de collectie. Zo is er een knuffel van ‘Max & Moritz’ en een knuffel van ‘Symbolica’. Daarnaast zijn er ook knuffels van verschillende sprookjes, zoals ‘Roodkapje’ en ‘De Wolf en de Zeven Geitjes’.

4. Efteling T-shirts

Een ander populair souvenir zijn de T-shirts. In 2021 zijn er weer nieuwe T-shirts toegevoegd aan de collectie. Zo is er een T-shirt met de afbeelding van de nieuwe attractie ‘Max & Moritz’ en een T-shirt met de afbeelding van de bekende attractie ‘Python’. Daarnaast zijn er ook T-shirts met afbeeldingen van verschillende sprookjes, zoals ‘De Gelaarsde Kat’ en ‘De Kleine Zeemeermin’.

5. Efteling Pins

Een minder bekend souvenir zijn de pins. In 2021 zijn er weer nieuwe pins toegevoegd aan de collectie. Zo is er een pin met de afbeelding van de nieuwe attractie ‘Max & Moritz’ en een pin met de afbeelding van de bekende attractie ‘Vogel Rok’. Daarnaast zijn er ook pins met afbeeldingen van verschillende sprookjes, zoals ‘Sneeuwwitje’ en ‘De Rode Schoentjes’.

6. Efteling Boeken

Naast de gebruikelijke souvenirs zijn er ook boeken te koop in de verschillende winkels in het park. In 2021 zijn er weer nieuwe boeken toegevoegd aan de collectie. Zo is er een boek over de geschiedenis van de Efteling en een boek over de verschillende sprookjes in het park. Daarnaast zijn er ook boeken over de verschillende attracties, zoals ‘De Vliegende Hollander’ en ‘Joris en de Draak’.

Conclusie

De Efteling heeft ook in 2021 weer een uitgebreide collectie souvenirs. Van mokken tot knuffels en van T-shirts tot boeken, er is voor ieder wat wils. De souvenirs zijn te koop in de verschillende winkels in het park en zijn ook online te bestellen via de webshop van de Efteling. Of je nu op zoek bent naar een leuk aandenken aan je bezoek aan het park of gewoon een fan bent van de Efteling, er is altijd wel een souvenir te vinden dat bij je past.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Stage Efteling: Een Unieke Ervaring.

Plaats een reactie