Efteling Prijzen: Wat Kost Een Dagje Uit Naar De Efteling?

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Maar wat kost een dagje uit naar de Efteling eigenlijk? In dit artikel gaan we dieper in op de Efteling prijzen en geven we tips om geld te besparen op je bezoek aan het park.

Efteling prijzen

Entreeprijzen Efteling

De entreeprijzen van de Efteling variëren afhankelijk van de dag waarop je het park bezoekt en de leeftijd van de bezoeker. Hieronder vind je een overzicht van de actuele entreeprijzen voor de Efteling:

  • Volwassenen (vanaf 18 jaar): €45,-
  • Kinderen (4 t/m 17 jaar): €41,-
  • Kinderen t/m 3 jaar: gratis

Let op: deze prijzen zijn geldig voor een regulier ticket. Wil je gebruik maken van extra’s zoals de Efteling app, parkeren of een fastpass? Dan betaal je hier extra voor.

Korting op Efteling tickets

Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op je Efteling tickets. Hieronder vind je een aantal tips:

  • Koop je tickets online: Als je je tickets online koopt, krijg je vaak korting op de entreeprijs. Daarnaast hoef je niet in de rij te staan bij de kassa.
  • Koop je tickets via een actie: Regelmatig zijn er acties waarbij je korting krijgt op je Efteling tickets. Houd bijvoorbeeld de website van de Efteling of actiesites zoals Groupon in de gaten.
  • Koop een abonnement: Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Hiermee krijg je onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op andere Efteling producten.
  • Bezoek het park op een rustige dag: Op rustige dagen zijn de entreeprijzen vaak lager dan op drukke dagen. Daarnaast hoef je minder lang te wachten bij de attracties.

Overige kosten Efteling

Naast de entreeprijzen zijn er nog andere kosten waar je rekening mee moet houden tijdens je bezoek aan de Efteling. Hieronder vind je een overzicht van de overige kosten:

  • Parkeren: Als je met de auto naar de Efteling gaat, betaal je €12,50 voor een dagkaart.
  • Eten en drinken: In de Efteling zijn verschillende restaurants en eetgelegenheden waar je kunt eten en drinken. De prijzen hiervan variëren afhankelijk van het restaurant.
  • Souvenirs: In de Efteling zijn verschillende winkels waar je souvenirs kunt kopen. De prijzen hiervan variëren afhankelijk van het product.

Conclusie

Een dagje uit naar de Efteling kan behoorlijk prijzig zijn, maar er zijn verschillende manieren om geld te besparen op je tickets. Door je tickets online te kopen, gebruik te maken van acties of een abonnement te nemen, kun je flink besparen op de entreeprijs. Daarnaast is het verstandig om op rustige dagen naar het park te gaan en rekening te houden met de overige kosten zoals parkeren, eten en drinken en souvenirs.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Tickets: Alles wat je moet weten.

Plaats een reactie