Efteling Pizza Bestellen: Geniet van een heerlijke pizza tijdens je dagje uit

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers vanuit binnen- en buitenland. Naast de vele attracties en shows, biedt de Efteling ook een ruime keuze aan eetgelegenheden. Een van de favoriete gerechten van veel bezoekers is pizza. Gelukkig kun je bij de Efteling pizza bestellen bij verschillende restaurants in het park. In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden en waar je de lekkerste pizza’s kunt vinden.

Efteling pizza bestellen

Waar kun je pizza bestellen in de Efteling?

Er zijn verschillende restaurants in de Efteling waar je pizza kunt bestellen. Hieronder vind je een overzicht:

  • Pizza & Pasta: Dit restaurant bevindt zich in het Reizenrijk en biedt een ruime keuze aan pizza’s en pasta’s. Je kunt hier terecht voor een klassieke Margherita, maar ook voor een pizza met bijvoorbeeld salami, ham, champignons of tonijn. Daarnaast kun je hier ook kiezen voor een vegetarische pizza of een pizza met extra kaas.
  • De Hongerige Machinist: Dit restaurant bevindt zich in het Ruigrijk en biedt naast pizza’s ook andere gerechten zoals burgers en hotdogs. De pizza’s zijn hier verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder Margherita, salami, ham en Hawaï.
  • De Steenbok: Dit restaurant bevindt zich in het Anderrijk en biedt naast pizza’s ook andere Italiaanse gerechten zoals lasagne en spaghetti. De pizza’s zijn hier verkrijgbaar in verschillende smaken, waaronder Margherita, salami, ham en tonijn.

Naast deze restaurants kun je ook bij verschillende kraampjes in het park terecht voor een pizza slice. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en zijn ideaal als je even snel iets wilt eten.

Hoe kun je pizza bestellen in de Efteling?

Als je pizza wilt bestellen in de Efteling, zijn er verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je een overzicht:

  • Ter plaatse bestellen: Je kunt bij de restaurants in het park ter plaatse een pizza bestellen. Je kiest dan een tafeltje uit en geeft je bestelling door aan een medewerker. Vervolgens wordt de pizza vers voor je bereid en geserveerd.
  • Online bestellen: Als je geen zin hebt om in de rij te staan, kun je ook online een pizza bestellen. Dit kan via de website van de Efteling of via de Efteling-app. Je kiest dan het restaurant waar je wilt bestellen, selecteert de gewenste pizza en betaalt online. Vervolgens kun je de pizza op het afgesproken tijdstip ophalen bij het restaurant.

Het voordeel van online bestellen is dat je niet in de rij hoeft te staan en dat je zeker weet dat de pizza op het afgesproken tijdstip klaarstaat. Daarnaast kun je online ook gemakkelijk betalen, waardoor je niet met contant geld hoeft te slepen.

Wat zijn de kosten van een pizza in de Efteling?

De kosten van een pizza in de Efteling variëren per restaurant en per pizza. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €8 en €12 per pizza. Bij de kraampjes zijn de pizza slices vaak iets goedkoper, maar deze zijn dan ook kleiner van formaat.

Als je online bestelt, kun je vaak profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen. Zo kun je bijvoorbeeld een combideal bestellen waarbij je een pizza, frisdrank en een dessert krijgt voor een voordelige prijs. Houd de website van de Efteling dus goed in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

Waar moet je op letten bij het bestellen van een pizza in de Efteling?

Als je een pizza bestelt in de Efteling, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Hieronder vind je een aantal tips:

  • Bestel op tijd: Als je online bestelt, zorg dan dat je dit op tijd doet. Het kan namelijk druk zijn in het park en het kan even duren voordat je bij het restaurant bent waar je de pizza wilt ophalen. Bestel daarom minimaal een uur van tevoren, zodat je zeker weet dat de pizza op tijd klaarstaat.
  • Kies de juiste maat: Bij sommige restaurants kun je kiezen tussen een kleine en een grote pizza. Als je niet zo’n grote eter bent, is het verstandig om voor de kleine variant te kiezen. Deze is vaak iets goedkoper en je voorkomt dat je te veel eten bestelt.
  • Houd rekening met allergieën en dieetwensen: Als je allergieën hebt of bepaalde dieetwensen, geef dit dan door aan de medewerker bij het bestellen. De restaurants in de Efteling houden hier graag rekening mee en kunnen je adviseren over de beste opties.

Conclusie

Als je een dagje naar de Efteling gaat, is het zeker de moeite waard om een pizza te bestellen. Er zijn verschillende restaurants in het park waar je terecht kunt voor een heerlijke pizza, en je kunt deze zowel ter plaatse als online bestellen. Houd wel rekening met de drukte en bestel op tijd, kies de juiste maat en geef eventuele allergieën en dieetwensen door. Zo kun je optimaal genieten van je dagje uit in de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Kwartet: Het Leukste Spel voor Jong en Oud.

Plaats een reactie