Efteling Park Tickets: Alles wat je moet weten

De Efteling is een van de meest populaire attractieparken in Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om te weten welke tickets beschikbaar zijn en hoe je ze kunt kopen. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over Efteling park tickets.

Efteling park tickets

Soorten Efteling Park Tickets

Er zijn verschillende soorten Efteling park tickets beschikbaar, afhankelijk van je behoeften en budget. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende tickets:

 • Dagticket: Met een dagticket heb je toegang tot het park voor één dag. Dit ticket is geldig voor alle attracties en shows in het park.
 • Avondticket: Met een avondticket heb je toegang tot het park vanaf 18:00 uur. Dit ticket is alleen geldig voor de attracties die open zijn tijdens de avonduren.
 • Abonnement: Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park gedurende het hele jaar. Daarnaast krijg je korting op eten, drinken en merchandise in het park.
 • Combiticket: Met een combiticket heb je toegang tot het park en een overnachting in een van de Efteling hotels of vakantieparken.

Hoe koop je Efteling Park Tickets?

Er zijn verschillende manieren om Efteling park tickets te kopen. Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende manieren:

 • Online: Je kunt Efteling park tickets online kopen via de officiële website van de Efteling. Hier kun je ook de beschikbaarheid van tickets controleren en prijzen vergelijken.
 • Aan de kassa: Je kunt Efteling park tickets ook kopen aan de kassa van het park. Dit kan echter leiden tot lange wachtrijen, vooral tijdens drukke periodes.
 • Bij een reisbureau: Sommige reisbureaus bieden Efteling park tickets aan als onderdeel van een pakketreis. Dit kan handig zijn als je ook een hotelovernachting wilt boeken.

Prijzen van Efteling Park Tickets

De prijzen van Efteling park tickets variëren afhankelijk van het type ticket en de periode waarin je het park bezoekt. Over het algemeen geldt dat tickets duurder zijn tijdens de zomermaanden en in het weekend. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen van Efteling park tickets:

 • Dagticket: De prijs van een dagticket varieert van € 38,- tot € 45,-, afhankelijk van de periode waarin je het park bezoekt.
 • Avondticket: De prijs van een avondticket is € 25,- en is geldig vanaf 18:00 uur.
 • Abonnement: De prijs van een abonnement varieert van € 18,- per maand tot € 200,- per jaar, afhankelijk van het type abonnement dat je kiest.
 • Combiticket: De prijs van een combiticket varieert afhankelijk van het type hotel of vakantiepark dat je kiest.

Tips voor het kopen van Efteling Park Tickets

Als je van plan bent om Efteling park tickets te kopen, zijn er een aantal tips die je kunnen helpen om geld te besparen en wachtrijen te vermijden. Hieronder vind je een aantal handige tips:

 • Koop je tickets online: Door je tickets online te kopen, kun je wachtrijen vermijden en soms geld besparen.
 • Bezoek het park buiten het hoogseizoen: Als je het park buiten het hoogseizoen bezoekt, zijn de ticketprijzen vaak lager en zijn er minder wachtrijen.
 • Kies voor een abonnement: Als je van plan bent om het park meerdere keren per jaar te bezoeken, kan een abonnement voordeliger zijn dan losse tickets.
 • Boek een combiticket: Als je ook een hotelovernachting wilt boeken, kan een combiticket voordeliger zijn dan losse tickets en een hotelovernachting apart boeken.

Conclusie

Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om te weten welke tickets beschikbaar zijn en hoe je ze kunt kopen. Door gebruik te maken van de tips in dit artikel, kun je geld besparen en wachtrijen vermijden. Of je nu kiest voor een dagticket, avondticket, abonnement of combiticket, de Efteling is een geweldige plek om een dag of weekend door te brengen met familie en vrienden.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Borduurwerk Efteling: Een kijkje achter de schermen.

Plaats een reactie