Efteling Ontbijt: Een Magische Start van de Dag

De Efteling is een van de meest populaire attractieparken in Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Naast de vele attracties en shows biedt de Efteling ook een scala aan eetgelegenheden, waaronder het Efteling Ontbijt. Het Efteling Ontbijt is een geweldige manier om de dag te beginnen en jezelf klaar te maken voor een dag vol avontuur en plezier.

Efteling ontbijt

Wat is het Efteling Ontbijt?

Het Efteling Ontbijt is een ontbijtbuffet dat wordt geserveerd in het Efteling Hotel. Het buffet is beschikbaar voor hotelgasten en niet-hotelgasten en biedt een uitgebreide selectie van ontbijtgerechten. Het buffet is beschikbaar van 7:30 uur tot 11:00 uur en biedt een geweldige manier om de dag te beginnen voordat je het park ingaat.

Wat is inbegrepen in het Efteling Ontbijt?

Het Efteling Ontbijt biedt een uitgebreide selectie van ontbijtgerechten, waaronder:

 • Verschillende soorten brood en broodjes
 • Beleg zoals kaas, ham, jam en Nutella
 • Yoghurt en muesli
 • Verse fruitsalade
 • Gekookte eieren en roerei
 • Spek en worstjes
 • Koffie, thee, melk en vruchtensappen

Met deze uitgebreide selectie van ontbijtgerechten is er voor ieder wat wils. Of je nu van zoet of hartig houdt, er is genoeg keuze om jezelf klaar te maken voor een dag vol avontuur in de Efteling.

Hoeveel kost het Efteling Ontbijt?

De kosten voor het Efteling Ontbijt zijn afhankelijk van of je een hotelgast bent of niet. Voor hotelgasten is het ontbijt inbegrepen in de kamerprijs. Voor niet-hotelgasten kost het ontbijt €18,50 per persoon. Dit lijkt misschien duur, maar gezien de uitgebreide selectie van ontbijtgerechten en de locatie in het Efteling Hotel, is het zeker de moeite waard.

Waarom zou je kiezen voor het Efteling Ontbijt?

Het Efteling Ontbijt biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere ontbijtmogelijkheden in de buurt van de Efteling. Hier zijn een paar redenen waarom je zou moeten kiezen voor het Efteling Ontbijt:

 • Uitgebreide selectie van ontbijtgerechten: Het Efteling Ontbijt biedt een uitgebreide selectie van ontbijtgerechten, waardoor er voor ieder wat wils is.
 • Locatie: Het Efteling Ontbijt wordt geserveerd in het Efteling Hotel, wat betekent dat je al in het park bent en geen tijd hoeft te verspillen met het reizen naar een ontbijtlocatie buiten het park.
 • Tijd besparen: Door te kiezen voor het Efteling Ontbijt, bespaar je tijd die je anders zou besteden aan het zoeken naar een ontbijtlocatie buiten het park.
 • Magische sfeer: Het Efteling Hotel heeft een magische sfeer die perfect past bij de sfeer van het park. Het ontbijt in deze omgeving maakt de ervaring nog specialer.

Hoe kun je het Efteling Ontbijt reserveren?

Als je een hotelgast bent, is het ontbijt inbegrepen in de kamerprijs en hoef je geen reservering te maken. Als je geen hotelgast bent, kun je het ontbijt reserveren via de website van de Efteling of bij de receptie van het Efteling Hotel. Het is aan te raden om van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen, vooral tijdens drukke periodes.

Conclusie

Het Efteling Ontbijt is een geweldige manier om de dag te beginnen voordat je het park ingaat. Met een uitgebreide selectie van ontbijtgerechten en een magische sfeer in het Efteling Hotel, is het ontbijt een ervaring op zich. Of je nu een hotelgast bent of niet, het Efteling Ontbijt is zeker de moeite waard en biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere ontbijtmogelijkheden in de buurt van de Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Schoolreisje Efteling: Een onvergetelijke dag voor jong en oud.

Plaats een reactie