Efteling met korting

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je entreekaartje. In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden om de Efteling met korting te bezoeken.

Efteling met korting

Korting via de Efteling zelf

De Efteling biedt zelf verschillende mogelijkheden om korting te krijgen op je entreekaartje. Zo kun je bijvoorbeeld online tickets kopen met korting. Hoe eerder je je tickets koopt, hoe hoger de korting. Ook kun je kiezen voor een avondticket, waarmee je na 18.00 uur voordeliger het park kunt bezoeken. Daarnaast biedt de Efteling regelmatig acties aan, zoals een gratis ticket voor jarigen of een speciale korting voor abonnementhouders.

Korting via andere aanbieders

Naast de Efteling zelf zijn er ook andere aanbieders die korting bieden op entreekaartjes voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij supermarkten, waar je vaak spaaracties vindt waarmee je korting kunt krijgen op je ticket. Ook kun je via websites als ActieVanDeDag of VakantieVeilingen voordelig tickets scoren. Houd er wel rekening mee dat deze tickets vaak alleen geldig zijn op bepaalde dagen en dat je soms niet kunt kiezen voor een specifieke datum.

Korting op overnachtingen

Wil je niet alleen de Efteling bezoeken, maar ook overnachten in het park of in de buurt? Ook dan zijn er verschillende manieren om korting te krijgen. Zo biedt de Efteling zelf verschillende arrangementen aan, waarbij je voordelig kunt overnachten in een van de hotels of vakantieparken van het park. Ook kun je terecht bij websites als Booking.com of Hotels.com, waar je vaak scherpe aanbiedingen vindt voor hotels in de buurt van de Efteling.

Andere tips voor een voordelig dagje Efteling

Naast de hierboven genoemde mogelijkheden zijn er nog meer tips om te besparen op je dagje Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen eten en drinken meenemen, zodat je niet hoeft te betalen voor de horeca in het park. Ook kun je ervoor kiezen om op een doordeweekse dag te gaan, wanneer het over het algemeen rustiger is en de entreekaartjes goedkoper zijn. Tot slot kun je overwegen om een abonnement te nemen, zodat je het hele jaar door voordelig naar de Efteling kunt.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op je entreekaartje, zoals via de Efteling zelf, andere aanbieders of door te kiezen voor een voordelig arrangement. Ook zijn er verschillende tips om te besparen op je dagje Efteling, zoals je eigen eten en drinken meenemen of op een doordeweekse dag gaan. Door slim te plannen en te zoeken naar de beste deals, kun je genieten van een fantastische dag in de Efteling zonder de hoofdprijs te betalen.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Ticket Efteling: Alles wat je moet weten over de toegangsprijzen en tickets voor de Efteling.

Plaats een reactie