Efteling met Airmiles: Bespaar op je dagje uit!

De Efteling is al jarenlang een van de populairste attractieparken van Nederland. Met haar sprookjesachtige sfeer en spannende attracties is het park een geliefde bestemming voor jong en oud. Maar een dagje uit naar de Efteling kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig is er een manier om flink te besparen op je entreekaartjes: door gebruik te maken van Airmiles!

Efteling met airmiles

Wat zijn Airmiles?

Airmiles is een spaarprogramma waarbij je bij deelnemende winkels en bedrijven punten kunt sparen. Deze punten kun je vervolgens inwisselen voor korting op producten en diensten, waaronder dus ook entreekaartjes voor de Efteling. Het mooie van Airmiles is dat je de punten niet alleen kunt sparen bij grote ketens als Albert Heijn en Shell, maar ook bij kleinere winkels en webshops.

Hoe werkt het?

Om Airmiles te kunnen sparen, heb je een Airmiles-kaart nodig. Deze kun je gratis aanvragen via de website van Airmiles. Vervolgens kun je bij deelnemende winkels en bedrijven punten sparen door je kaart te laten scannen bij de kassa. Bij Albert Heijn bijvoorbeeld krijg je bij elke euro die je besteedt één Airmile. Bij Shell krijg je bij elke liter brandstof die je tankt vijf Airmiles.

Als je genoeg Airmiles hebt gespaard, kun je deze inwisselen voor korting op je entreekaartjes voor de Efteling. Op de website van Airmiles kun je zien hoeveel punten je nodig hebt voor welke korting. Zo kun je bijvoorbeeld 500 Airmiles inwisselen voor €5,- korting op je entreekaartje, of 2000 Airmiles voor een gratis kaartje.

Waar kun je Airmiles sparen?

Zoals gezegd kun je Airmiles sparen bij een groot aantal winkels en bedrijven. Hieronder vind je een overzicht van enkele bekende deelnemers:

  • Albert Heijn
  • Shell
  • Bol.com
  • Praxis
  • Gall & Gall
  • Etos
  • KLM
  • Hema

Maar er zijn nog veel meer deelnemers! Op de website van Airmiles kun je een volledig overzicht vinden.

Waar moet je op letten?

Als je van plan bent om je Airmiles in te wisselen voor entreekaartjes voor de Efteling, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat je de kaartjes alleen online kunt bestellen via de website van Airmiles. Je kunt ze dus niet kopen bij de kassa van de Efteling zelf.

Ten tweede moet je er rekening mee houden dat de korting die je krijgt met Airmiles niet altijd even hoog is. Soms zijn er ook andere acties of aanbiedingen waarmee je goedkoper uit bent. Het loont dus om de prijzen goed in de gaten te houden en te vergelijken.

Ten slotte is het goed om te weten dat de entreekaartjes die je met Airmiles koopt niet geldig zijn tijdens speciale evenementen, zoals de Winter Efteling. Ook kun je ze niet inwisselen voor een ticket voor de Efteling Hotel of het Efteling Theater.

Conclusie

Als je van plan bent om een dagje naar de Efteling te gaan, is het zeker de moeite waard om je Airmiles in te zetten voor korting op je entreekaartjes. Door slim te sparen en goed te vergelijken, kun je flink besparen op je dagje uit. En het mooie is: je kunt je Airmiles natuurlijk ook voor andere leuke uitjes en producten gebruiken!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over De Efteling: Een magisch pretpark voor jong en oud.

Plaats een reactie