Efteling Kosten Kaartje: Wat zijn de prijzen en waar moet je op letten?

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Maar wat kost een kaartje voor de Efteling eigenlijk? En waar moet je op letten bij het kopen van een kaartje? In dit artikel geven we antwoord op al je vragen over de Efteling kosten kaartje.

Efteling kosten kaartje

Wat zijn de prijzen voor een Efteling kaartje?

De prijzen voor een kaartje voor de Efteling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de datum waarop je het park wilt bezoeken en de leeftijd van de bezoeker. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen voor 2021:

  • Volwassenen (vanaf 18 jaar): €45,-
  • Kinderen (4 t/m 17 jaar): €41,-
  • Kinderen t/m 3 jaar: gratis

Let op: deze prijzen gelden alleen als je je kaartje online koopt. Als je aan de kassa van het park een kaartje koopt, betaal je €2,- extra per kaartje.

Daarnaast zijn er ook nog andere opties beschikbaar, zoals een abonnement of een groepsticket. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende opties:

  • Abonnement: €200,- per jaar (onbeperkt toegang tot de Efteling)
  • Groepsticket (vanaf 20 personen): €38,- per persoon

Waar moet je op letten bij het kopen van een Efteling kaartje?

Als je een kaartje voor de Efteling wilt kopen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten:

  • Koop je kaartje online: Zoals hierboven al vermeld, betaal je €2,- extra per kaartje als je aan de kassa van het park een kaartje koopt. Door je kaartje online te kopen, bespaar je dus geld.
  • Kies de juiste datum: De prijzen voor een kaartje zijn afhankelijk van de datum waarop je het park wilt bezoeken. In het hoogseizoen (juli en augustus) betaal je bijvoorbeeld meer dan in het laagseizoen. Door de juiste datum te kiezen, kun je dus geld besparen.
  • Kijk naar kortingsacties: De Efteling heeft regelmatig kortingsacties, bijvoorbeeld via supermarkten of online ticketverkoopwebsites. Door gebruik te maken van deze acties, kun je flink besparen op de kosten van een kaartje.
  • Overweeg een abonnement: Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordeliger zijn om een abonnement te nemen. Hiermee heb je onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op andere attractieparken en evenementen.

Conclusie

De kosten van een kaartje voor de Efteling zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de datum waarop je het park wilt bezoeken en de leeftijd van de bezoeker. Door online te kopen, de juiste datum te kiezen en kortingsacties te gebruiken, kun je flink besparen op de kosten van een kaartje. Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordeliger zijn om een abonnement te nemen. Zo kun je onbeperkt genieten van alle attracties en evenementen in het park.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Boze Wolf Efteling: Een mythisch figuur in het sprookjesbos.

Plaats een reactie