Efteling Kortings: Bespaar op je bezoek aan de Efteling

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Het park biedt een breed scala aan attracties en shows voor jong en oud. Een dagje uit naar de Efteling kan echter behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op je bezoek aan de Efteling. In dit artikel bespreken we de verschillende Efteling kortingsmogelijkheden.

Efteling kortings

Korting op tickets

De meest voor de hand liggende manier om te besparen op je bezoek aan de Efteling is door korting te krijgen op je tickets. Er zijn verschillende manieren om dit te doen:

 • Online tickets: Als je je tickets online koopt, krijg je vaak korting. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa.
 • Abonnement: Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot het park en krijgt korting op eten, drinken en souvenirs.
 • Combinatietickets: Als je van plan bent om meerdere attractieparken te bezoeken, kun je vaak korting krijgen op een combinatieticket. Zo kun je bijvoorbeeld een ticket kopen voor de Efteling en het naastgelegen attractiepark de Beekse Bergen.
 • Kortingsacties: Houd de website van de Efteling en andere kortingswebsites in de gaten voor kortingsacties. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen via de ANWB of de NS.

Korting op overnachtingen

Als je van plan bent om meerdere dagen naar de Efteling te gaan, kan het voordelig zijn om te overnachten in een van de accommodaties van het park. Er zijn verschillende manieren om korting te krijgen op overnachtingen:

 • Vroegboekkorting: Als je ruim van tevoren boekt, kun je vaak profiteren van vroegboekkorting.
 • Seizoenskorting: In het laagseizoen kun je vaak profiteren van seizoenskorting.
 • Combinatiekorting: Als je een overnachting boekt in combinatie met een ticket voor de Efteling, kun je vaak korting krijgen.
 • Kortingsacties: Houd de website van de Efteling en andere kortingswebsites in de gaten voor kortingsacties op overnachtingen.

Korting op eten en drinken

Eten en drinken in de Efteling kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om te besparen op je maaltijden:

 • Maaltijddeal: Als je je maaltijd van tevoren boekt, kun je vaak profiteren van een maaltijddeal. Zo kun je bijvoorbeeld een menu krijgen voor een lagere prijs.
 • Zelf eten meenemen: Je mag zelf eten en drinken meenemen naar de Efteling. Zo kun je besparen op je maaltijden.
 • Water tappen: In de Efteling kun je gratis water tappen bij verschillende punten in het park. Zo hoef je geen dure flesjes water te kopen.

Korting op souvenirs

Als je een souvenir wilt kopen in de Efteling, kun je vaak profiteren van korting:

 • Combinatiekorting: Als je een souvenir koopt in combinatie met een ticket of overnachting, kun je vaak korting krijgen.
 • Kortingsacties: Houd de website van de Efteling en andere kortingswebsites in de gaten voor kortingsacties op souvenirs.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om te besparen op je bezoek aan de Efteling. Door korting te krijgen op je tickets, overnachtingen, eten en drinken en souvenirs, kun je flink wat geld besparen. Houd de website van de Efteling en andere kortingswebsites in de gaten voor de laatste kortingsacties.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling App: De perfecte gids voor jouw dagje uit.

Plaats een reactie