Efteling korting: bespaar op je dagje uit!

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers naar Kaatsheuvel om te genieten van de sprookjesachtige attracties en shows. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je entreekaartje. In dit artikel zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Efteling korting

1. Online tickets met korting

Als je je entreekaartje voor de Efteling online koopt, krijg je vaak korting. Zo betaal je bijvoorbeeld € 2,- minder dan aan de kassa. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, maar kun je direct doorlopen naar de ingang. Een ander voordeel van online tickets is dat je ze vaak al van tevoren kunt kopen, zodat je zeker bent van je plek op de dag dat je wilt gaan.

2. Korting via je werkgever of vereniging

Sommige werkgevers en verenigingen bieden hun werknemers of leden korting op een dagje Efteling. Informeer bij je werkgever of vereniging of zij een dergelijke regeling hebben. Zo niet, dan kun je altijd zelf het initiatief nemen en vragen of er interesse is om gezamenlijk tickets te kopen. Vaak geldt: hoe groter de groep, hoe hoger de korting.

3. Korting met een abonnement

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan een abonnement voordelig zijn. Met een abonnement heb je onbeperkt toegang tot het park en krijg je korting op overnachtingen, souvenirs en restaurants. Bovendien kun je met een abonnement vaak gratis of met korting naar andere attractieparken en dierentuinen in Nederland en België.

4. Korting via een veilingwebsite

Op veilingwebsites als VakantieVeilingen en Ticketveiling kun je bieden op entreekaartjes voor de Efteling. Vaak kun je hier flinke korting krijgen, soms wel tot 50% van de normale prijs. Let wel op: je hebt geen garantie dat je de tickets ook daadwerkelijk krijgt, en soms moet je nog extra administratie- of verzendkosten betalen.

5. Korting met een kortingscode

Soms kun je via kortingscode-websites of nieuwsbrieven van de Efteling een kortingscode bemachtigen. Met deze code krijg je bijvoorbeeld 10% korting op je entreekaartje of een gratis parkeerticket. Let wel op de geldigheidsduur van de code en de voorwaarden die eraan verbonden zijn.

6. Korting met een Jumbo spaaractie

Supermarktketen Jumbo heeft regelmatig spaaracties waarmee je korting kunt krijgen op een dagje Efteling. Bijvoorbeeld door zegels te sparen en deze in te leveren voor een kortingsvoucher. Ook kun je soms direct korting krijgen op je entreekaartje door een actieproduct te kopen. Houd de folder van Jumbo dus goed in de gaten!

7. Korting met een NS dagretour + entreekaartje

Als je met de trein naar de Efteling gaat, kun je gebruikmaken van een NS dagretour + entreekaartje. Hiermee reis je voordelig met de trein naar station Tilburg of Den Bosch, waarna je met een pendelbus naar de Efteling wordt gebracht. Deze combideal is vaak goedkoper dan losse trein- en entreekaartjes.

8. Korting met een Efteling arrangement

Wil je een compleet verzorgd dagje Efteling inclusief overnachting en ontbijt? Dan kan een Efteling arrangement voordelig zijn. Hierbij boek je een hotelovernachting in de buurt van het park, inclusief entreekaartjes en soms ook diner of andere extra’s. Vaak kun je hiermee flink besparen op de totale kosten van je dagje uit.

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Door slim te zoeken en te vergelijken, kun je flink besparen op je entreekaartje. Of je nu online tickets koopt, een abonnement neemt of gebruikmaakt van een spaaractie of arrangement: er zijn genoeg mogelijkheden om korting te krijgen op je dagje uit. Zo kun je nog meer genieten van de sprookjesachtige attracties en shows in het mooiste attractiepark van Nederland!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Openingstijden Efteling: Alles wat je moet weten.

Plaats een reactie