Efteling korting ING: bespaar op je dagje uit!

Ben je op zoek naar een leuke dag uit voor het hele gezin? Dan is de Efteling een fantastische optie! Dit pretpark in Kaatsheuvel biedt attracties voor jong en oud en is het hele jaar door geopend. Maar een dagje Efteling kan behoorlijk prijzig zijn, zeker als je met het hele gezin gaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je entreekaartjes. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van Efteling korting ING.

Efteling korting ing

Wat is Efteling korting ING?

Efteling korting ING is een actie die regelmatig wordt aangeboden door ING Bank. Als klant van ING kun je dan profiteren van korting op je entreekaartjes voor de Efteling. De hoogte van de korting kan verschillen, maar meestal gaat het om een paar euro per kaartje. Dat lijkt misschien niet veel, maar als je met een groot gezin gaat, kan het toch flink schelen in de kosten.

Hoe werkt Efteling korting ING?

Om gebruik te maken van Efteling korting ING moet je klant zijn bij ING Bank. Vervolgens kun je via de website van ING een kortingscode aanvragen. Deze code kun je vervolgens gebruiken bij het bestellen van je entreekaartjes voor de Efteling. De korting wordt dan automatisch verrekend met de totaalprijs.

Het is belangrijk om te weten dat Efteling korting ING niet het hele jaar door beschikbaar is. De actie loopt meestal in bepaalde periodes, bijvoorbeeld in de zomer of tijdens de herfstvakantie. Het is dus verstandig om de website van ING regelmatig in de gaten te houden als je van plan bent om naar de Efteling te gaan.

Andere manieren om korting te krijgen op je Efteling entreekaartjes

Natuurlijk hoef je niet per se klant te zijn bij ING om korting te krijgen op je Efteling entreekaartjes. Er zijn nog veel meer manieren om te besparen op je dagje uit. Hieronder hebben we een aantal opties voor je op een rijtje gezet:

1. Bestel je kaartjes online

Als je je entreekaartjes voor de Efteling online bestelt, krijg je vaak korting ten opzichte van de prijs aan de kassa. Bovendien hoef je dan niet in de rij te staan bij de kassa, wat je weer tijd bespaart. Win-win dus!

2. Maak gebruik van kortingsacties

Er zijn regelmatig kortingsacties voor de Efteling. Zo kun je bijvoorbeeld sparen voor korting bij supermarkten als Albert Heijn en Jumbo, of kun je via websites als ActieVanDeDag en Groupon voordelige entreekaartjes kopen. Houd ook de social media kanalen van de Efteling zelf in de gaten, want daar worden soms ook kortingscodes gedeeld.

3. Ga buiten de drukke periodes

Als je niet gebonden bent aan de schoolvakanties, kun je flink besparen op je Efteling entreekaartjes door buiten de drukke periodes te gaan. In het voor- en naseizoen zijn de prijzen namelijk lager dan in de zomer en tijdens de schoolvakanties.

4. Maak gebruik van abonnementen

Als je vaker naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Hiermee kun je onbeperkt naar binnen en krijg je korting op bijvoorbeeld souvenirs en eten en drinken in het park. Bovendien zijn er regelmatig speciale acties voor abonnementhouders, zoals exclusieve avonden en kortingen op overnachtingen in het Efteling Hotel.

Conclusie

Een dagje Efteling is een fantastisch uitje voor het hele gezin, maar kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je entreekaartjes, waaronder Efteling korting ING. Als klant van ING kun je profiteren van een paar euro korting per kaartje, wat toch kan schelen als je met een groot gezin gaat. Maar ook als je geen klant bent bij ING zijn er genoeg andere manieren om te besparen op je Efteling entreekaartjes. Door online te bestellen, gebruik te maken van kortingsacties, buiten de drukke periodes te gaan of een abonnement te nemen, kun je flink besparen op je dagje uit. Veel plezier in de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling met overnachting: een magisch verblijf in het sprookjesachtige pretpark.

Plaats een reactie