Efteling korting andere parken

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Het park trekt jaarlijks miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Maar naast de Efteling zijn er nog tal van andere attractieparken in Nederland die zeker een bezoekje waard zijn. En het goede nieuws is dat je vaak kunt profiteren van korting op de entreekaartjes. In dit artikel bespreken we een aantal van deze parken en hoe je korting kunt krijgen.

Efteling korting andere parken

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen is een van de oudste attractieparken van Nederland. Het park heeft een westernthema en biedt attracties voor jong en oud. Zo kun je er onder andere in de achtbaan, in de wildwaterbaan en in de zweefmolen. Daarnaast heeft het park ook een groot zwembad en kun je er overnachten in een van de vele accommodaties.

Als je online je tickets voor Attractiepark Slagharen koopt, kun je vaak profiteren van korting. Zo kun je bijvoorbeeld een combiticket kopen waarbij je ook toegang hebt tot het waterpark Aqua Mexicana. Ook zijn er regelmatig acties waarbij je korting krijgt op de entreekaartjes.

Walibi Holland

Walibi Holland is een attractiepark dat vooral bekend staat om zijn spectaculaire achtbanen. Zo kun je er onder andere in de Goliath, de snelste en hoogste achtbaan van de Benelux. Maar ook voor andere attracties, zoals de wildwaterbaan en de zweefmolen, kun je terecht in Walibi Holland.

Als je je tickets voor Walibi Holland online koopt, kun je vaak profiteren van korting. Zo zijn er regelmatig acties waarbij je bijvoorbeeld 10 euro korting krijgt op de entreekaartjes. Ook kun je een combiticket kopen waarbij je ook toegang hebt tot het naastgelegen waterpark.

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een attractiepark dat vooral geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen. Het park heeft een groot aantal attracties voor kinderen tot 12 jaar, zoals de achtbaan, de wildwaterbaan en de draaimolen. Daarnaast heeft het park ook een groot speelparadijs en kun je er overnachten in een van de accommodaties.

Als je je tickets voor Avonturenpark Hellendoorn online koopt, kun je vaak profiteren van korting. Zo zijn er regelmatig acties waarbij je bijvoorbeeld 5 euro korting krijgt op de entreekaartjes. Ook kun je een combiticket kopen waarbij je ook toegang hebt tot het naastgelegen waterpark.

Julianatoren

Julianatoren is een attractiepark dat vooral geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen. Het park heeft een groot aantal attracties voor kinderen tot 10 jaar, zoals de achtbaan, de draaimolen en de botsauto’s. Daarnaast heeft het park ook een groot speelparadijs en kun je er overnachten in een van de accommodaties.

Als je je tickets voor Julianatoren online koopt, kun je vaak profiteren van korting. Zo zijn er regelmatig acties waarbij je bijvoorbeeld 2 euro korting krijgt op de entreekaartjes. Ook kun je een combiticket kopen waarbij je ook toegang hebt tot het naastgelegen dierenpark.

Conclusie

Er zijn dus tal van attractieparken in Nederland die zeker een bezoekje waard zijn. En het goede nieuws is dat je vaak kunt profiteren van korting op de entreekaartjes. Of je nu op zoek bent naar spectaculaire achtbanen of juist naar attracties voor jonge kinderen, er is voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Plan snel je dagje uit en profiteer van de korting!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Pannenkoeken restaurant Efteling: Een heerlijke traktatie in een magische omgeving.

Plaats een reactie