Efteling korting Albert Heijn: bespaar op je dagje uit!

Ben jij op zoek naar een leuke dag uit met het hele gezin? Dan is de Efteling een fantastische optie! Dit pretpark in Kaatsheuvel biedt voor jong en oud een dag vol avontuur en plezier. En het goede nieuws is dat je met de Efteling korting Albert Heijn flink kunt besparen op de entreekaartjes. In dit artikel vertellen we je alles over deze actie en geven we je nog meer tips om je dagje Efteling zo voordelig mogelijk te maken.

Efteling korting albert heijn

Wat is de Efteling korting Albert Heijn?

De Efteling korting Albert Heijn is een actie waarbij je met spaarpunten van Albert Heijn korting kunt krijgen op de entreekaartjes voor de Efteling. Voor elke €10,- aan boodschappen bij Albert Heijn ontvang je één spaarpunt. Bij vier spaarpunten kun je al een Efteling ticket kopen voor slechts €20,- in plaats van €45,- aan de kassa. Dat is dus een flinke korting van maar liefst €25,- per persoon!

De spaaractie loopt meestal vanaf het voorjaar tot en met het najaar. Je kunt de spaarpunten inwisselen tot en met 31 januari van het daaropvolgende jaar. Let wel op dat de actie niet geldig is in combinatie met andere kortingsacties of aanbiedingen.

Hoe werkt de Efteling korting Albert Heijn?

Om gebruik te maken van de Efteling korting Albert Heijn heb je dus spaarpunten nodig. Deze kun je sparen door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvang je één spaarpunt. Je kunt de spaarpunten inwisselen voor korting op de entreekaartjes voor de Efteling.

Om de korting te krijgen, moet je de spaarpunten inleveren bij de kassa van de Efteling. Je kunt de spaarpunten ook online inwisselen via de website van Albert Heijn. Je ontvangt dan een kortingscode die je kunt gebruiken bij het bestellen van de entreekaartjes op de website van de Efteling.

Let wel op dat de korting alleen geldig is op reguliere entreekaartjes voor de Efteling. De korting is niet geldig op speciale evenementen of arrangementen.

Andere manieren om te besparen op je dagje Efteling

Naast de Efteling korting Albert Heijn zijn er nog meer manieren om te besparen op je dagje Efteling. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

1. Koop je tickets online

Als je je entreekaartjes voor de Efteling online koopt, krijg je vaak korting ten opzichte van de prijs aan de kassa. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, wat je weer tijd bespaart.

2. Ga op een rustige dag

Als je op een rustige dag naar de Efteling gaat, hoef je minder lang te wachten bij de attracties. Bovendien zijn de entreekaartjes op rustige dagen vaak goedkoper dan op drukke dagen.

3. Neem je eigen eten en drinken mee

In de Efteling zijn er genoeg plekken waar je kunt picknicken of je eigen eten en drinken kunt nuttigen. Dit scheelt je weer geld op de horeca in het park.

4. Maak gebruik van kortingsacties

Naast de Efteling korting Albert Heijn zijn er nog meer kortingsacties waar je gebruik van kunt maken. Zo zijn er regelmatig acties via de ANWB, de NS en verschillende dagbladen.

Conclusie

Met de Efteling korting Albert Heijn kun je flink besparen op je dagje uit naar de Efteling. Door spaarpunten te sparen bij Albert Heijn kun je al voor €20,- per persoon naar binnen, in plaats van €45,- aan de kassa. Maar er zijn nog meer manieren om te besparen op je dagje Efteling, zoals het kopen van tickets online, het bezoeken van het park op een rustige dag en het meenemen van je eigen eten en drinken. Zo kun je optimaal genieten van een dag vol avontuur en plezier, zonder dat het je te veel geld kost!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Welke attracties zijn gesloten in de Efteling?.

Plaats een reactie