Efteling kinderfeestje: een magische dag vol avontuur

Ben je op zoek naar een uniek en onvergetelijk kinderfeestje? Dan is een Efteling kinderfeestje de perfecte keuze! De Efteling is een van de meest populaire attractieparken van Nederland en biedt een magische wereld vol avontuur en fantasie. Het is dan ook de ideale locatie voor een kinderfeestje waarbij de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een dag vol plezier en spanning beleven.

Efteling kinderfeestje

Wat houdt een Efteling kinderfeestje in?

Een Efteling kinderfeestje is een arrangement waarbij de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een dag lang kunnen genieten van alle attracties en shows in het park. Het arrangement bestaat uit:

 • Toegang tot de Efteling voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes
 • Een feestelijke ontvangst met limonade en een traktatie
 • Een cadeautje voor de jarige
 • Een speciale verjaardagsbutton voor de jarige
 • Een tafel in een van de restaurants van de Efteling, waar de kinderen kunnen genieten van een kindermenu en een ijsje
 • Een groepsfoto als herinnering aan de dag

Daarnaast zijn er nog tal van extra’s die je kunt toevoegen aan het arrangement, zoals een ontmoeting met een van de sprookjesfiguren, een rondleiding achter de schermen of een speciale verjaardagstaart. Zo kun je het feestje helemaal op maat maken en zorgen voor een onvergetelijke dag voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes.

Hoe werkt het boeken van een Efteling kinderfeestje?

Het boeken van een Efteling kinderfeestje is heel eenvoudig. Je kunt het arrangement online boeken via de website van de Efteling. Hier kun je aangeven op welke datum je het feestje wilt vieren en hoeveel kinderen er mee zullen gaan. Vervolgens kun je kiezen uit verschillende extra’s en kun je aangeven welk restaurant je voorkeur heeft.

Na het boeken ontvang je een bevestiging per e-mail met alle informatie over het feestje. Op de dag zelf meld je je bij de speciale balie voor kinderfeestjes, waar je de toegangskaarten en alle andere benodigdheden ontvangt. Vervolgens kan het feestje beginnen!

Wat zijn de voordelen van een Efteling kinderfeestje?

Een Efteling kinderfeestje heeft tal van voordelen ten opzichte van een gewoon kinderfeestje thuis of op een andere locatie. Enkele voordelen zijn:

 • De kinderen kunnen de hele dag genieten van alle attracties en shows in de Efteling
 • Er is voor ieder wat wils, van spannende achtbanen tot sprookjesachtige attracties
 • Je hoeft zelf geen activiteiten te bedenken of te organiseren
 • Je hebt geen rommel of stress thuis
 • Je kunt het feestje helemaal op maat maken met extra’s zoals een ontmoeting met een sprookjesfiguur of een rondleiding achter de schermen
 • Je hebt zelf ook een leuke dag in de Efteling!

Kortom, een Efteling kinderfeestje is een gegarandeerd succes en zorgt voor een onvergetelijke dag voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes.

Wat zijn de kosten van een Efteling kinderfeestje?

De kosten van een Efteling kinderfeestje zijn afhankelijk van het aantal kinderen en de extra’s die je kiest. De basisprijs voor het arrangement is € 27,50 per persoon, inclusief toegang tot de Efteling, ontvangst met limonade en een traktatie, cadeautje voor de jarige, verjaardagsbutton, tafel in een restaurant en groepsfoto. Daarnaast kun je extra’s toevoegen zoals een ontmoeting met een sprookjesfiguur (€ 25,-), een rondleiding achter de schermen (€ 5,- per persoon) of een verjaardagstaart (vanaf € 17,50).

Als je met een grotere groep gaat, kun je ook kiezen voor een groepsarrangement. Hierbij krijg je korting op de toegangsprijs en kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een eigen ruimte voor het feestje. De kosten van een groepsarrangement zijn afhankelijk van het aantal personen en de gekozen extra’s.

Conclusie

Een Efteling kinderfeestje is een unieke en onvergetelijke ervaring voor de jarige en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Het arrangement biedt toegang tot de Efteling, ontvangst met limonade en een traktatie, cadeautje voor de jarige, verjaardagsbutton, tafel in een restaurant en groepsfoto. Daarnaast kun je extra’s toevoegen zoals een ontmoeting met een sprookjesfiguur, een rondleiding achter de schermen of een verjaardagstaart. Het boeken van een Efteling kinderfeestje is eenvoudig en de kosten zijn afhankelijk van het aantal kinderen en de gekozen extra’s. Kortom, een Efteling kinderfeestje is een gegarandeerd succes en zorgt voor een magische dag vol avontuur!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Symbolica Efteling Kosten: Wat Kost Een Bezoek Aan De Nieuwste Attractie?.

Plaats een reactie