Efteling Kerstballen 2021: Een Magische Toevoeging aan je Kerstboom

De Efteling is een van de meest geliefde attractieparken van Nederland en staat bekend om zijn sprookjesachtige sfeer en betoverende attracties. Elk jaar brengt de Efteling een nieuwe collectie kerstballen uit die geïnspireerd zijn op de magische wereld van het park. Dit jaar zijn de Efteling Kerstballen 2021 weer verkrijgbaar en ze zijn nog betoverender dan ooit tevoren.

Efteling kerstballen 2021

De Collectie

De Efteling Kerstballen 2021 collectie bestaat uit zes verschillende kerstballen, elk met een eigen uniek ontwerp. De kerstballen zijn gemaakt van glas en zijn met de hand beschilderd, waardoor elk exemplaar uniek is. De zes ontwerpen zijn:

  • De Vliegende Fakir
  • De Dansende Elfjes
  • De Magische Klok
  • De Draak
  • De Sprookjesboom
  • De Stoomcarrousel

Elke kerstbal is prachtig gedetailleerd en bevat elementen die kenmerkend zijn voor de attractie waarop het ontwerp is gebaseerd. Zo heeft de kerstbal van de Vliegende Fakir een afbeelding van de fakir die door de lucht zweeft, terwijl de kerstbal van de Sprookjesboom een afbeelding bevat van de boom met alle bekende sprookjesfiguren eromheen.

Waar te Koop

De Efteling Kerstballen 2021 zijn verkrijgbaar in de souvenirwinkels van de Efteling en online via de webshop van de Efteling. De kerstballen kosten €9,95 per stuk en zijn ook verkrijgbaar als set van zes voor €49,95. De kerstballen zijn een geweldig cadeau voor Efteling-fans en een mooie toevoeging aan elke kerstboom.

Andere Efteling Kerstproducten

Naast de kerstballen heeft de Efteling ook andere kerstproducten in de collectie, zoals kerstversiering, kerstkaarten en adventskalenders. De kerstversiering bestaat uit verschillende ornamenten, waaronder een sneeuwbol met de Sprookjesboom erin en een kerstbal met het logo van de Efteling erop. De kerstkaarten zijn voorzien van afbeeldingen van de attracties van de Efteling en zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen.

De adventskalender is een geweldige manier om af te tellen naar Kerstmis en bevat 24 vakjes met kleine cadeautjes, waaronder een Efteling-sleutelhanger, een magneet en een mini-sprookjesboekje. De adventskalender is verkrijgbaar voor €29,95.

Conclusie

De Efteling Kerstballen 2021 zijn een geweldige toevoeging aan elke kerstboom en een must-have voor Efteling-fans. De kerstballen zijn prachtig gedetailleerd en geven een magische sfeer aan je kerstversiering. Naast de kerstballen heeft de Efteling ook andere kerstproducten in de collectie, waaronder kerstversiering, kerstkaarten en adventskalenders. Breng de magie van de Efteling naar je huis deze kerst en geniet van de betoverende sfeer die het park te bieden heeft.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Stichting Natuurpark de Efteling: Een Duurzame Toekomst voor het Pretpark.

Plaats een reactie