Efteling Kaatsheuvel Adres: Alles wat je moet weten

De Efteling is een van de meest populaire attractieparken in Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers. Het park is gelegen in Kaatsheuvel, een dorp in de provincie Noord-Brabant. Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om het juiste adres te kennen. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over het Efteling Kaatsheuvel adres.

Efteling kaatsheuvel adres

Adres Efteling Kaatsheuvel

Het adres van de Efteling is:

Eftelingsestraat 7
5171 RP Kaatsheuvel
Nederland

Als je met de auto naar de Efteling gaat, kun je het beste het adres invoeren in je navigatiesysteem. Het park is goed bereikbaar met de auto en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Als je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste de trein nemen naar station Tilburg of station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf daar kun je de bus nemen naar de Efteling.

Routebeschrijving naar de Efteling

Als je met de auto naar de Efteling gaat, kun je het beste de volgende route volgen:

  1. Neem op de A59 afslag 37 richting Kaatsheuvel
  2. Volg de borden richting de Efteling
  3. Je komt uit op de Europalaan, volg deze weg
  4. Je komt uit op de Horst, volg deze weg
  5. Je komt uit op de Eftelingsestraat, volg deze weg
  6. Je bent gearriveerd bij de Efteling

Als je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste de trein nemen naar station Tilburg of station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf daar kun je de bus nemen naar de Efteling. Er rijden verschillende bussen vanaf deze stations naar de Efteling, dus het is handig om van tevoren de dienstregeling te bekijken.

Parkeren bij de Efteling

Als je met de auto naar de Efteling gaat, kun je parkeren op een van de parkeerplaatsen bij het park. Er zijn verschillende parkeerplaatsen beschikbaar, afhankelijk van de drukte. De kosten voor het parkeren bedragen €12,50 per dag. Als je een abonnement hebt, kun je gratis parkeren bij de Efteling.

Over de Efteling

De Efteling is een van de oudste en meest populaire attractieparken in Europa. Het park opende zijn deuren in 1952 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest bezochte attractieparken van Nederland. Het park heeft verschillende attracties voor jong en oud, waaronder achtbanen, waterattracties, sprookjesachtige attracties en nog veel meer.

Naast attracties heeft de Efteling ook verschillende restaurants, winkels en shows. Het park is het hele jaar geopend, maar de openingstijden variëren afhankelijk van het seizoen. Het is daarom handig om van tevoren de openingstijden te bekijken voordat je naar de Efteling gaat.

Conclusie

Als je van plan bent om de Efteling te bezoeken, is het belangrijk om het juiste adres te kennen. Het adres van de Efteling is Eftelingsestraat 7, 5171 RP Kaatsheuvel, Nederland. Het park is goed bereikbaar met de auto en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Als je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste de trein nemen naar station Tilburg of station ‘s-Hertogenbosch en vanaf daar de bus nemen naar de Efteling. Vergeet niet om van tevoren de dienstregeling te bekijken. Veel plezier in de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over AH Efteling Actie: Een Dagje Uit voor een Scherpe Prijs.

Plaats een reactie