Efteling kaartjes: alles wat je moet weten

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Wil jij ook een dagje genieten van de sprookjesachtige attracties en shows in de Efteling? Dan heb je natuurlijk wel een kaartje nodig. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over Efteling kaartjes.

Efteling kaartjes

Soorten Efteling kaartjes

Er zijn verschillende soorten Efteling kaartjes verkrijgbaar. Hieronder zetten we ze voor je op een rij:

 • Dagkaart: met een dagkaart heb je toegang tot de Efteling voor één dag. Je kunt zelf kiezen op welke dag je het park wilt bezoeken.
 • Abonnement: met een abonnement kun je het hele jaar door onbeperkt naar de Efteling. Daarnaast krijg je korting op overnachtingen en in restaurants en winkels in het park.
 • Arrangement: er zijn verschillende arrangementen verkrijgbaar, bijvoorbeeld inclusief overnachting in een hotel in de buurt van de Efteling.
 • Evenementenkaartje: voor speciale evenementen in de Efteling, zoals de Winter Efteling, zijn aparte kaartjes verkrijgbaar.

Prijzen van Efteling kaartjes

De prijzen van Efteling kaartjes variëren afhankelijk van het soort kaartje dat je kiest. Hieronder vind je een overzicht van de actuele prijzen:

 • Dagkaart: €45,- per persoon (vanaf 4 jaar)
 • Abonnement: vanaf €19,- per maand
 • Arrangement: prijzen variëren afhankelijk van het arrangement
 • Evenementenkaartje: prijzen variëren afhankelijk van het evenement

Let op: de prijzen kunnen afwijken tijdens speciale evenementen of in vakantieperiodes.

Waar kun je Efteling kaartjes kopen?

Er zijn verschillende manieren om Efteling kaartjes te kopen:

 • Online via de website van de Efteling
 • Bij de kassa van de Efteling
 • Bij supermarkten en winkels zoals Albert Heijn, Kruidvat en Blokker
 • Bij ANWB-winkels

Let op: als je online kaartjes koopt, krijg je korting ten opzichte van de prijs aan de kassa.

Tips voor het kopen van Efteling kaartjes

Wil je graag besparen op de kosten van Efteling kaartjes? Hieronder vind je een aantal handige tips:

 • Koop je kaartjes online: online krijg je korting ten opzichte van de prijs aan de kassa.
 • Koop je kaartjes in de voorverkoop: soms zijn er acties waarbij je kaartjes met korting kunt kopen als je ze van tevoren bestelt.
 • Kijk naar combinatieaanbiedingen: soms zijn er aanbiedingen waarbij je bijvoorbeeld korting krijgt op een overnachting in een hotel in de buurt van de Efteling in combinatie met Efteling kaartjes.
 • Maak gebruik van kortingscodes: soms zijn er kortingscodes beschikbaar waarmee je korting krijgt op Efteling kaartjes.
 • Bezoek de Efteling buiten de vakantieperiodes: de prijzen van Efteling kaartjes zijn hoger tijdens vakantieperiodes. Als je buiten deze periodes gaat, ben je goedkoper uit.

Veelgestelde vragen over Efteling kaartjes

Heb je nog vragen over Efteling kaartjes? Hieronder vind je de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen:

1. Kan ik mijn Efteling kaartje annuleren?

Nee, het is niet mogelijk om je Efteling kaartje te annuleren. Wel kun je het kaartje overdragen aan iemand anders.

2. Kan ik mijn Efteling kaartje wijzigen?

Ja, het is mogelijk om je Efteling kaartje te wijzigen. Dit kun je doen via de website van de Efteling of bij de kassa van het park.

3. Kan ik mijn Efteling kaartje gebruiken op een andere dag dan ik heb gekozen?

Nee, een dagkaart is alleen geldig op de dag die je hebt gekozen bij het kopen van het kaartje.

4. Kan ik mijn Efteling kaartje gebruiken voor de Winter Efteling?

Als je een dagkaart hebt, kun je deze ook gebruiken voor de Winter Efteling. Als je een abonnement hebt, heb je ook toegang tot de Winter Efteling.

Conclusie

Wil je graag een dagje naar de Efteling? Dan heb je een kaartje nodig. Er zijn verschillende soorten Efteling kaartjes verkrijgbaar, zoals dagkaarten, abonnementen en arrangementen. De prijzen variëren afhankelijk van het soort kaartje dat je kiest. Je kunt Efteling kaartjes kopen via de website van de Efteling, bij de kassa van het park, bij supermarkten en winkels en bij ANWB-winkels. Wil je besparen op de kosten van Efteling kaartjes? Maak dan gebruik van de tips die we in dit artikel hebben gegeven. Zo kun je voordelig genieten van de sprookjesachtige attracties en shows in de Efteling.

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling Hotel: Een Magisch Verblijf in het Hart van de Efteling.

Plaats een reactie