Efteling kaartjes met korting

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekt het park miljoenen bezoekers uit binnen- en buitenland. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende manieren om Efteling kaartjes met korting te bemachtigen. In dit artikel zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Efteling kaartjes met korting

1. Online tickets met korting

De makkelijkste manier om Efteling kaartjes met korting te kopen is via de website van het park zelf. Als je je tickets online bestelt, krijg je namelijk €2,- korting per kaartje. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, maar kun je direct doorlopen naar de ingang. Een win-win situatie dus!

2. Korting via de ANWB

Ben je lid van de ANWB? Dan kun je ook profiteren van korting op Efteling kaartjes. Als je je tickets via de website van de ANWB bestelt, krijg je €2,- korting per kaartje. Bovendien kun je ook nog eens gebruik maken van een speciale parkeeractie, waardoor je slechts €10,- betaalt voor een dag parkeren in plaats van €12,50.

3. Korting via de NS

Reis je met de trein naar de Efteling? Dan kun je ook gebruik maken van een speciale NS actie. Voor €43,- koop je een combiticket, waarmee je niet alleen heen- en terugreist naar het park, maar ook entree krijgt tot het park. Dit is een flinke korting ten opzichte van de normale prijs van €45,- voor een los entreekaartje.

4. Korting via supermarkten

Regelmatig zijn er acties bij supermarkten waarbij je kunt sparen voor korting op Efteling kaartjes. Zo kun je bijvoorbeeld bij Albert Heijn sparen voor een volle spaarkaart, waarmee je €10,- korting krijgt op een entreekaartje. Ook bij Jumbo en Plus zijn er regelmatig acties waarbij je kunt sparen voor korting op Efteling kaartjes.

5. Korting via veilingen

Als je geluk hebt, kun je ook via veilingen Efteling kaartjes met korting bemachtigen. Op websites als VakantieVeilingen en TicketVeiling worden regelmatig Efteling kaartjes geveild. Houd er wel rekening mee dat je niet altijd zeker bent van je aankoop en dat je soms meer betaalt dan de normale prijs.

6. Korting via abonnementen

Als je regelmatig naar de Efteling gaat, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Met een abonnement krijg je namelijk onbeperkt toegang tot het park en profiteer je van verschillende kortingen en voordelen. Zo krijg je bijvoorbeeld korting op overnachtingen in het Efteling Hotel en kun je gratis parkeren.

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om Efteling kaartjes met korting te kopen. Of je nu gebruik maakt van online acties, spaaracties bij supermarkten of veilingen, er is altijd wel een manier om te besparen op je entreekaartje. Houd er wel rekening mee dat sommige acties seizoensgebonden zijn en dat je soms niet zeker bent van je aankoop. Maar als je slim shopt, kun je flink besparen op een dagje Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Welke attracties zijn open in de Efteling?.

Plaats een reactie