Efteling kaartjes korting: bespaar op je dagje uit!

De Efteling is een van de populairste attractieparken van Nederland. Jaarlijks trekken miljoenen bezoekers naar Kaatsheuvel om te genieten van de sprookjesachtige attracties en shows. Een dagje Efteling is echter niet goedkoop. Gelukkig zijn er verschillende manieren om korting te krijgen op je Efteling kaartjes. In dit artikel zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Efteling kaartjes korting

1. Bestel je kaartjes online

Als je je Efteling kaartjes online bestelt, krijg je vaak korting. Zo betaal je bijvoorbeeld €2,- minder per kaartje dan aan de kassa. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa, wat je tijd bespaart. Let wel op: sommige aanbieders rekenen nog wel administratiekosten of verzendkosten. Vergelijk daarom verschillende aanbieders voordat je je kaartjes bestelt.

2. Profiteer van acties en aanbiedingen

De Efteling heeft regelmatig acties en aanbiedingen waarmee je korting kunt krijgen op je kaartjes. Zo zijn er bijvoorbeeld kortingsacties voor abonnementhouders, ANWB-leden en studenten. Ook kun je soms sparen voor korting bij supermarkten of tankstations. Houd de website van de Efteling en andere aanbieders goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste acties.

3. Ga op een rustige dag

Als je op een rustige dag naar de Efteling gaat, kun je soms korting krijgen op je kaartjes. Op drukke dagen, zoals in het hoogseizoen en tijdens feestdagen, betaal je namelijk meer dan op rustige dagen. Bovendien hoef je op een rustige dag minder lang te wachten bij de attracties, wat je dagje uit nog leuker maakt. Check wel van tevoren de kalender op de website van de Efteling om te zien welke dagen als rustig worden beschouwd.

4. Koop een groepsticket

Als je met een groep vanaf 20 personen naar de Efteling gaat, kun je een groepsticket kopen. Hiermee krijg je korting op je kaartjes en hoef je niet in de rij te staan bij de kassa. Bovendien kun je als groep gebruik maken van speciale arrangementen, zoals een lunch of diner in een van de restaurants van de Efteling. Een groepsbezoek aan de Efteling is dus niet alleen voordeliger, maar ook gezelliger!

5. Maak gebruik van je Air Miles

Als je Air Miles spaart, kun je deze inwisselen voor korting op je Efteling kaartjes. Zo kun je bijvoorbeeld €7,- korting krijgen op een kaartje voor volwassenen. Let wel op: je kunt niet je volledige entree betalen met Air Miles. Je moet altijd een deel bijbetalen met geld. Ook kun je niet altijd gebruik maken van deze actie, dus check van tevoren goed de voorwaarden.

6. Boek een arrangement

Als je een arrangement boekt bij een van de hotels of vakantieparken in de buurt van de Efteling, krijg je vaak korting op je kaartjes. Bovendien hoef je niet in de rij te staan bij de kassa en kun je gebruik maken van speciale arrangementen, zoals een ontbijt of diner in het hotel. Zo wordt je dagje Efteling nog leuker en voordeliger!

Conclusie

Een dagje Efteling hoeft niet duur te zijn. Door je kaartjes online te bestellen, te profiteren van acties en aanbiedingen, op een rustige dag te gaan, een groepsticket te kopen, gebruik te maken van je Air Miles of een arrangement te boeken, kun je flink besparen op je entree. Vergelijk de verschillende mogelijkheden en kies de optie die het beste bij jou past. Zo kun je optimaal genieten van de sprookjesachtige attracties en shows van de Efteling!

Krijg je geen genoeg van de Efteling? Lees dan ook eens het artikel over Efteling reserveren: alles wat je moet weten.

Plaats een reactie